A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нарада директорів закладів освіти громади

Нарада директорів закладів освіти громади

        13 грудня відділ освіти, культури, молоді та спорту Вирівської сільської ради організував і провів нараду директорів закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти, за участю в. о начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталії Володимирівни Грюневальд, заступника сільського голови Світлани Борисівни Усик, офіцера громади Шило Юрія Юрійовича, керівника ПМСД Хомича Віктора Анатолійовича та представника ДСНС Миколи Руслановича Басича.

16:48 18.12.2023

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

18 грудня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Вирівської сільської ради з порядком денним: - Про схвалення Програми соціально-економічного та культурного розвитку Вирівської сільської ради на 2024 рік.  - Про надання матеріальної допомоги на лікування малозабезпеченим громадянам. - Про «Про схвалення проекту рішення Вирівської сільської ради «Про бюджет Вирівської сільської територіальної громади на 2024 рік».

14:56 18.12.2023

Підсумки ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

Підсумки ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

8 грудня на базі Чудельського ліцею відбувся ІІ (районний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. У результаті змагань призові місця посіли 4 здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Вирівської сільської ради.  

15:47 12.12.2023

Підсумки проведення І етапу обласної  новорічно - різвяної виставки «Новорічна композиція» та І етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір» "Новорічна композиція"

Підсумки проведення І етапу обласної новорічно - різвяної виставки «Новорічна композиція» та І етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір» "Новорічна композиція"

Відбувся І етап обласної новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція» та І етап Всеукраїнської вистаки конкурсу «Український сувенір» серед закладів загальної середньої освіти нашої громади. У Будинку культури с. Вири організована виставка заявлених на конкурс робіт. https://www.youtube.com/watch?v=wed17BN2Ooo

16:07 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь