Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Міжнародний день дітей — безневинних жертв агресії.

Дата: 04.06.2024 10:59
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

 

4 червня Україна вшановує пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України. Також сьогодні відзначається Міжнародний день дітей — безневинних жертв агресії.

З 2014 року розпочалася російська збройна агресія на Донбасі. Уже відтоді на Сході гинули, зникали безвісти, були пораненими й травмованими невинні українські діти. Повномасштабна російська агресія 2022 року знову змусила нашу державу відчути, як це, коли безневинні діти страждають через війну.
Діти України, на превеликий жаль, вже знають, що таке воєнна агресія. І не з історичних джерел або кінострічок. Наші діти на власні очі споглядають жахіття війни.
Наслідки російської агресії в Україні весь світ пам’ятатиме ще упродовж століть. Ми ніколи не пробачимо смерті безневинних дітей, які повинні були стати майбутнім нашої держави.
Наразі війна триває, але ми маємо гарних ангелів-охоронців. Ми можемо жити і творити добро попри все, в першу чергу допомагаючи рідним і власним діткам. Нам властиво аналізувати дійсність – і ми мусимо вчити цьому своїх дітей, аби уникнути подальших таких війн, катастроф і непорозумінь, злочинів та агресій.

Ми сподіваємося, що війна незабаром закінчиться, більше не будуть гинути ні українські військові, ні мирні мешканці, ні безневинні діти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь