Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини громади

Дата: 30.08.2023 09:49
Кількість переглядів: 882

 

 

 

Є співпраця-є результат! 

Завдячуючи співпраці з Рівненською обласною та Сарненською районною військовими адміністраціями протягом липня-серпня нинішнього року вдалося реалізувати такі довгоочікувані  ремонти доріг обласного та державного підпорядкування.
Службою  відновлення та розвитку інфраструктури у Рівненській області, групі компаній «Автострада», Департаментом з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації та приватними підприємцям було відремонтовано ділянки автошляху загального користування державного значення Т-18-11, білощебеневого та асфальтного дорожнього покриття автошляхів О-181608 Кам’яне-Случанське – Селище - Ясногірка, та О-181606 Чудель-Тинне.
Нині ці автошляхи використовуються як альтернативний об’їзд до м.Сарни у зв’язку з проведенням ремонтних робіт та перекриттям мосту в м.Сарни на автошляху М/07 Київ – Ковель – Ягодин км 302+974.
Висловлюємо щиру подяку від мешканців громади за проведені ремонти, закликаємо водіїв дотримуватись правил безпеки та дорожнього руху, їздити без перегрузів, берегти своє життя і життя оточуючих.

 

Безпека дітей в пріоритеті
Завдячуючи коштам державного бюджету, Фонду  ліквідації наслідків збройної агресії реалізації (19 млн. 436 тис. 967,2 грн.) та 20%-му співфінансуванню з бюджету Вирівської сільської ради (4 млн. 859 тис. 241,8 грн.) Департаментом з питань будівництва та архітектури  Рівненської облдержадміністрації розпочато будівництво об’єкту «Нове будівництво споруди цивільного захисту на території Ясногірського ліцею, Вирівської сільської ради, за адресою вул. 40-річчя Перемоги, 1, с.Ясногірка Сарненського району, Рівненської області». 
Завершення будівництва та здача його в експлуатацію планується до кінця 2023 року. Цей об‘єкт цивільного захисту місткістю 300 осіб дасть можливість створити безпечні умови для учнів та працівників Ясногірського ліцею.
Щира подяка Рівненській ОДА за сприяння у виділенні коштів, депутатам  сільської ради за підтримку проєкту, а підряднику будемо дякувати по завершенню робіт за якість і виконання усіх вимог до будівництва. Тільки разом, у співпраці можна реалізовувати важливі для громади проєкти.

 

Відбулося засідання виконавчого комітету
29 серпня 2023 року Вирівський сільський голова Сергій ОПАЛЬКО провів засідання виконавчого комітету сільської ради, на якому було прийнято рішення щодо підсумків роботи закладів загальної середньої  та дошкільної освіти  на території Вирівської сільської територіальної громади за 2022-2023 навчальних рік, внесено зміни до рішення виконавчого комітету  від 25 березня 2021 року № 4 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Вирівської сільської ради та затвердження Положення про комісію  з питань захисту прав дитини  виконавчого комітету Вирівської сільської ради», затверджено висновок органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав Павла МАКАРИЦЬКОГО, внесено зміни до додатку  3 до рішення виконавчого комітету № 100 від  14.10.2022 року «Про затвердження платних послуг КНП «ЦПМСД» Вирівської сільської ради», схвалено надання матеріальної допомоги на лікування малозабезпеченим громадянам, на придбання засобів індивідуальної гігієни, та на поховання  деяких категорій громадян.
З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Вирівської сільської ради.

Фото без опису

Новини з Рівненського регіонального відділення АМУ

28 серпня 2023 року у м.Радивилів Вирівський сільський голова взяв участь у зборах Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України.
Більше про подію на сайті «Громади Рівненщини»

Фото без опису


Проведено комісійні  огляди шкіл
25 серпня 2023 року відбулись комісійні обстеження закладів освіти перед початком навчального року. Комісія обстежила всі заклади дошкільної та загальної середньої освіти.
Особлива увага приділялася стану готовності навчальних приміщень, укриттів, їх забезпечення питною водою гарантованої якості, належного водовідведення, облаштуванню та обслуговуванню навчальних кабінетів, стану харчоблоків тощо.
В умовах воєнного стану заклади освіти є зонами особливого ризику. Вони мають бути перевірені усіма службами на предмет безпечної організації освітнього процесу. 
За підсумками роботи комісії усім освітнім закладам громади підписано акти готовності до нового навчального року в очному (та змішаному) форматі. Як засвідчили результати огляду, в кожному із закладів проведено як поточні ремонти всередині приміщень, належним чином оформлено навчальні кабінети та створено безпечні умови для перебування всіх учасників освітнього процесу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Вітання з 90-річним ювілеєм!
27 серпня 2023 року свій 90-річний ювілей відсвяткувала жителька села Чудель ЖУК Ольга Василівна.
Від імені сільського голови Сергія ОПАЛЬКА іменинницю привітав староста Чудельського старостинського округу Роман ТИШКОВ.

Шановна Ольго Василівно!
Вас із гідним ювілеєм
Ми сердечно вітаєм,
У благородних дев’яносто 
Сил, здоров’я побажаєм.

Щоб сім’я була опорою,
Бадьорим був настрій завжди,
Щоб теплом любові рідних 
Зігрівали Вас роки!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь