Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

Дата: 04.08.2023 09:02
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

 

 1 серпня 2023 року за підтримки Міністерства молоді та спорту відбулась онлайн зустріч Національного організаційного комітету Всесвітнього дня прибирання в Україні.  Захід пройшов під гаслом «Хай небо буде мирним,  а  Україна чистою!». Всеукраїнська лідерська компанія Академія для координаторів WORLD CLEANUP DAY 2023 від Let’s do it Ukraine спільно з представниками установ, організацій, асоціацій та об’єднань з різних регіонів України обговорювали питання проведення 16 вересня 2023 року Всесвітнього дня прибирання. Представники різних областей поділилися цікавими ініціативами,  які проводять у громадах на місцях для впровадження культури поводження з відходами серед дітей та молоді, обговорили питання поводження з небезпечними відходами. 

У зв’язку з воєнним станом, учасникам заходів з прибирання  рекомендовано  не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на дозволених органами місцевого самоврядування локаціях, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки.  Заходи з прибирання заплановано  розпочати з 16 серпня та завершити 16 вересня 2023 року.

Запрошуємо всіх мешканців Корецької міської територіальної громади долучитися до акції з прибирання  WORLD CLEANUP DAY 2023 від Let’s do it Ukraine!

 

Зареєструвавшись за посиланням,   можна стати волонтером екологічного руху країни Let's do it Ukraine

https://forms.gle/jXqu2ycq5pxXe984A

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь