Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2023 08:10
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

 

 

Дорога шкільна родино!

Ось і завершується 2022-2023 навчальний рік.  Другий рік поспіль ми зустрічаємо свято Останнього дзвоника в дуже складний для нашої держави час, в час подій, які назавжди змінюють нашу країну та наших людей, в час жорстокої війни.

Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, кнопки на стільці сусіда і т.д. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували нам багато гарного, які зробили нас розумнішими.
Цей Останній дзвоник є особливим для наших дорогих випускників, які вже наступного навчального року підкорюватимуть  нові вершини знань у вищих навчальних закладах. Бажаю, щоб шлях ваш був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. І куди б не закинула вас доля - пам'ятайте, що ви – доньки і сини України.   
Глибоко вдячний педагогам і батькам! Завдяки вам освітній процес не зупинився, ви вкладали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Я дякую всім, хто сумлінно працював і успішно виконував своі обов‘язки, навіть в надзвичайних умовах, коли було складно і небезпечно.
Нехай це літо буде для всіх вас теплим, спокійним і мирним. Ми щиро  віримо, що перемога українського народу дуже близько і новий навчальний рік ми неодмінно зустрінемо в звичних мирних умовах. 
Нехай Господь оберігає всіх Вас!  Слава нашій Україні та нашим Захисникам!

 

З повагою
сільський голова               Сергій ОПАЛЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь