A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини громади

Дата: 21.04.2023 19:37
Кількість переглядів: 622

 

 

Турбота про благоустрій

У рамках місячника благоустрою було забезпечено облаштування майданчика для проведення панахид на території кладовища с.Селище, фарбування огорожі сільських цвинтарів у с.Вири, на території Вирівської амбулаторії підготовлено територію для облаштування клумби. Комунальники продовжують роботи з подрібнення гілок від обрізки дерев на щепу.

 

Допомога від ЮНІСЕФ

Міжнародною організацією із захисту дітей ЮНІСЕФ Вирівській громаді було доставлено 130 пледів. Працівниками сільської ради та старостинських округів цю допомогу було передано дітям-сиротам, дітям з неповних сімей, дітям із сімей внутрішньо переміщених осіб, дітям з обмеженими можливостями чи травмами, дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 

Заходи до Дня Землі

22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі, а тиждень тому (15 квітня) відзначали День довкілля. Ці дві дати щороку змушують людство задуматись над проблемою збереження навколишнього середовища, вони покликані для того, щоб об’єднати людство в справі захисту нашої планети від забруднень та техногенних катастроф.

Учасники навчально-виховного процесу Вирівського, Ясногірського ліцеїв, Чабельської гімназії брали активну участь в заходах, які приурочені Дню довкілля та Дню Землі. Як результат, проведено виховні години, прибрано шкільні та прилеглі території, могили наших героїв, здійснено озеленення класів кімнатними рослинами, організовано оформлення та виставку тематичних стіннівок, взято участь в шкільних вікторинах та флешмобах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь