A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини громади

Дата: 08.04.2023 12:01
Кількість переглядів: 826

 

 

 

Відбулося засідання виконавчого комітету

 

07 квітня 2023 року сільський голова Сергій ОПАЛЬКО провів засідання виконавчого комітету, на якому було схвалено зміни до цільової програми «Про надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям Вирівської сільської територіальної громади на період воєнного стану", зміни до «Програми призначення і виплати  компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги  з догляду на непрофесійній основі на 2022-2025 рік». Комітетом встановлено графіки роботи для субʼєктів підприємницької діяльності у сфері торгівлі, розважальних закладів (кафе, барів) на період дії воєнного стану на території громади, а також вартість платних послуг, які надаватимуться КП « Вири-сервіс».

Крім того, внесенно зміни до рішення виконавчого комітету від 04 лютого 2021 року № 15 «Про утворення комісії з питань ТЕБ і НС», створено комісію для проведення комплексного визначення  ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг.

На завершення засідання було розглянуто питання надання матеріальної допомоги на лікування малозабезпеченим громадянам, на придбання засобів індивідуальної гігієни та на поховання деяких категорій громадян.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті громади.

Портативні зарядні станції для громади

 

Програмою розвитку ООН в Україні Вирівській громаді передано два портативні джерела живлення малої потужності Goal Zero Yeti 500.

Ця міжнародна технічна допомога надійшла завдяки участі громади в проєкті "Надзвичайна грантова поміч для гуманітарної допомоги Україні та сусідніх країнах: екстренне очищення від вибухонебезпечних предметів і розчищення залишків руйнувань для забезпечення безпечної мобільності людей та основних товарів та послуг під час надання гуманітарної підтримки".

 

Благоустрій триває

 

Працівниками комунального підприємства "Вири-Сервіс" розчищено трубу для стоку дощової води по вул.Центральна/Рокитенська в с.Вири.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь