A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулися громадські слухання

Дата: 26.03.2023 19:19
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

 

 

26 березня 2023 року Вирівський сільський голова Сергій ОПАЛЬКО провів громадські слухання з жителями с.Ясногірка та с.Вири. На порядку денному зібрань були звіт сільського голови, звіт старости с.Селище, с.Ясногірка та с.Чабель і питання перейменування вулиць згідно Закону України про декомунізацію.
Громадські слухання було розпочато із хвилини мовчання на вшанування загиблих героїв у російсько-українській війні.

Фото без опису
Жителі села Ясногірка піднімали питання будівництва електролінії по вул.Квіткова, модульної котельні та укриття для Ясногірського ліцею, надання медичних послуг населенню, організації позакласної роботи для школярів (секції) та музичної школи, закупівлі спецтехніки для комунального господарства «Вири-Сервіс» для підсипки вулиць (Т-150) та переробки чагарників на щепу, необхідності поповнення книжкового фонду в публічній бібліотеці с.Ясногірка, організації навчального процесу після закінчення повітряної тривоги, необхідності прочищення стічного каналу по вул. Івана Фрапнка – вул. Кармелюка та по вул.Квіткова, благоустрою паспортизованого сміттєзвалища, незаконної торгівлі алкогольними напоями та роботи закладів ресторанного бізнесу (кафе) до 22.00 год.

Фото без опису
Із жителями села Вири було обговорено питання грейдерування та підсипання вулиць, будівництва електролінії для жителів житлового масиву по вул.Бурштинова, Липова, Зелена, Полом, роботи сімейних лікарів Центру ПМСД сільської ради, забезпечення населення питною водою в період посухи, роботи поліцейських громади щодо фіксації правопорушень неповнолітніми мотоциклістами і мешканців, зайнятих сільськогосподарськими справами, дотримання законодавства підприємствами, що займаються видобуванням бурштину на території громади, очищення узбічь по центральних вулицях населеного пункту, необхідності створення місця для випасу корів.
Звіт сільського голови та звіт старости було взято до відома, обговорені питання, зауваження та пропозиції до них буде винесено на засідання виконавчого комітету з метою розроблення заходів по їх виконанню.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь