A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Заходи з нагоди Дня Єднання

Дата: 16.02.2023 20:40
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

 

Профорієнтаційний захід

16 лютого 2023 року в Будинку культури с.Вири для учнівської молоді було проведено профорієнтаційний захід «Цікавий світ професій», спрямований на те, щоб допомогти учням – 11-класникам Вирівського, Чудельського та Ясногірського ліцеїв, вибрати ту професію, яка цікава для них. Всі учасники дійства мали синьо-жовті стрічки як символ єднання України. На початку організатори зустрічі провели анкетування для майбутніх абітурієнтів.
Директор Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук України, голова правління Рівненського обласного об'єднання Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка Іван ВЄТРОВ вручив учню Чабельської гімназії ЮСЕНКУ Матвію диплом за ІІІ місце у Обласному літературному конкурсі за власний вірш у конкурсі "Перло многоцінне" (керівник – вчитель Чабельської гімназії ЦАРУК Галина) та для школи календар «Міста-герої України».
Запрошені гості розповіли учням про те, як вони обрали свою професію – учителя, медика, бібліотекара, директора підприємства, поліцейського офіцера, підприємця, рятувальника. З перших уст учні почули про переваги обраного фаху, важливість йти за покликанням. Заступник сільського голови з діяльності виконавчих органів Світлана УСИК та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила МАКРИЦЯ побажали учнівській молоді знайти свою професію, постійно розвивати свої здібності і працювати на благо України.
Обговорення проходило жваво, його учасники активно запитували та уточнювали почуту інформацію, ділились своїми враженнями.
Представники Рівненського інституту Київського університету права НАН України презентували факультети закладу вищої освіти, запросили майбутніх абітурієнтів на навчання, кожній школі вручили інформаційні буклети, календарі, трьохтомні збірки по правознавству.
На завершення заходу присутні виконали гімн України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Турнір з настільного тенісу

У День єднання учні закладів освіти Вирівської сільської ради традиційно зібрались для проведення турніру із настільного тенісу, який відбувся на базі Чабельської гімназії між збірними командами закладів освіти громади. Турнір розпочався із виконання Державного гімну України.
Основна мета турніру – пропаганда здорового способу життя, широке використання простих і здорових видів спорту – таких, як настільний теніс. З перших хвилин турніру почалася завзята і стрімка боротьба за призові місця. Після перших зіграних партій виявилися фаворити, але інші спортсмени гідно не відставали. Переможців та призерів нагородили грамотами та призами:
1 місце Чабельська гімназія
2 місце Кам’яне-Случанська гімназія
3 місце Селищенська гімназія
Вітаємо спортсменів із перемогою! Бажаємо нових досягнень!

Фото без опису

Фото без опису

 

В цей день у закладах освіти та культури проведено тематичні заходи, учні виготовили стіннівки, декламували поезію, виконували танці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь