A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Програма безповоротних грантів для аграріїв

Дата: 30.01.2023 16:00
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

 

 

Міністерством аграрної політики та продовольства України розроблено програми безповоротних грантів для аграріїв, які були затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 року №738 «Деякі питання надання грантів бізнесу».

Брати участь у програмах можуть юридичні особи та фізичні особи підприємці за умови  співфінасування в розмірі 30% суми гранту.

Гранти надаються на будівництво (встановлення) модульної теплиці, придбання засобів виробництва (садивний матеріал, насіння, технологічне обладнання), покриття витрат на їхню доставку та введення в експлуатацію. Теплиця має мати орієнтовну площу
2 га (не менше 1,6 га та не більше 2,4 га) та 14 оформлених працівників.

Порядок  надання грантів для садівництва передбачає створення нових робочих місць на стадії висадки насаджень (для постійних робітників) (6 постійних працівників на 25 га площі) та при вступі саду у фазу товарного плодоношення, яка визначається проєктом висадки насаджень, але не пізніше п’ятого року після висадки насаджень (для сезонних робітників). (250 працівників на 25 га площі саду).

Крім цього, уряд встановив, що до заяви обов’язково додається (в залежності від виду гранту), підписаний розробником проєкт будівництва модульної теплиці з кошторисною документацією (відповідно до типового проєкту), або ж підписаний розробником проєкт висадки насаджень.

Основана мета цих програм – підтримка суб'єктів підприємництва, агровиробників, створення робочих місць та забезпечення продовольчої безпеки.

Для більш детальної інформації можна звертатись до контактної особи: Мацюк Георгій Олексійович те. (0362)620827, 0673627141.

 

Якщо Ви бажаєте взяти участь у Програмі просимо терміново звернутись до Відділу із земельних питань Вирівської сільської ради, тел.0683359281

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь