Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Із спортивного життя громади

Дата: 12.01.2023 15:50
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

 

 

«Спортивне сузір'я-2022»

Поруч із трагедіями та жахами війни життя триває, бо лише з вірою у нього можна здобути Перемогу. Спортивне життя не виняток. Воно символізує стійкість, незламність та високий рівень свідомості українців.

Щороку, «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» підводить підсумки та обирають кращих із кращих у спорті для всіх. Отож, 2022 рік не став виключенням. Рейтинг «Спортивне сузір'я» традиційно проводиться між територіальними громадами області, де визначаються 6 найуспішніших із 64 громад в організації та проведенні фізкультурно-масової роботи за місцем проживання та у місцях відпочинку населення.

Переможців – найспортивніших громад Рівненщини у рейтингу «Спортивного сузір’я-2022»:

1 місце  - Корецька ТГ;

2 місце – Сарненська ТГ;

3 місце – Головинська ТГ;

4 місце – Дубенська ТГ;

5 місце – Вирівська ТГ;

6 місце – Вербська ТГ.

Дякуємо жителям Вирівської сільської територіальної громади за активну участь у спортивному житті громади. Це наша спільна з вами перемога!

 

Фото без опису

 

«Активні парки - локації здорової України»

Соціальний проект «Активні парки - локації здорової України». Його першочерговим завданням є залучення різних груп населення до рухової активності та фізкультурно-оздоровчих масових заходів. За цей час в кожній територіальній громаді області було призначено координатора проєкту. Координатор проєкту Вирівської сільської ради -  Сергійчук Галина Петрівна, вчитель фізики та фізичної культури Кам’яне-Случанської гімназії. Війна повністю змінила всі плани роботи в цьому напрямку. Але, координатор, на волонтерських засадах, продовжила роботу проекту.

За підсумками 2022 року визначено  кращі територіальні громади і їх координаторів. Враховувалась як кількість проведених спортивних заходів, так і активність їх висвітлення та проведення інформаційно-пропагандистської і просвітницької кампанії у спеціально створених групах у фейсбуці. Наша громада посіла почесне 7 місце  в обласному рейтингу. Щира подяка за пророблену роботу координатору, та учасникам цього проєкту

Гарний досвід активної роботи, вдосконалення та постійного розвитку і руху вперед. Спорт – це здоров’я. А здорові та спортивні мешканці громади перспективне їхнє майбутнє та майбутнє України!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь