A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Про роботу із зверненнями громадян у 2022 році

Дата: 03.01.2023 14:53
Кількість переглядів: 154

  Фото без описуФото без опису

 

Для проведення особистого прийому громадян в сільській раді  та в старостинських округах  створено всі умови для можливості громадян одержати детальну інформацію відповідно до письмових заяв та звернень.   

За 2022 рік  до Вирівської сільської ради надійшло  4002 заяви  та  звернення  громадян, з них:

землекористування - 66 заяв;

житлових питань11 (квартирний облік, потреби в наданні субвенції з державного бюджету на придбання житла для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування);

житлово-комунального господарства13 (зрізання аварійних дерев, присвоєння поштових адрес, відкриття обʼєктів погосподарського обліку);

оренда 5;

соціальний  захист – 3382 (1808 – призначення пільг, 306 – субсидій, 903 - допомог, 365 – реєстрація внутрішньо переміщених осіб)

служби у справах дітей80 усних та письмових звернень;

надання матеріальної допомоги251 (16 – допомоги на поховання, 56 – на лікування деяких категорій громадян, 8  - на придбання засобів індивідуальної гігієни для дітей з інвалідністю категорії А (памперси)  3 – на ліквідацію наслідків пожежі, 200 – на виплату одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям);

органу опіки та піклування 7.

З початку 2022 року  за результатами розгляду звернень громадян, рішеннями виконавчого комітету надано матеріальні допомоги на лікування та на поховання деяких категорій громадян; особам, які отримують програмний гемодіаліз.  Сума виплачених коштів становить 382 235 (триста вісімдесят дві тисячі двісті тридцять пʼять) гривень. Також  200 військовослужбовцям Вирівської сільської територіальної громади виплачено по 5 тисяч одноразової матеріальної  допомоги у сумі  1 000 000 (один млн. гривень)

Секретарем ради та працівниками апарату Вирівської сільської ради здійснюється реєстрація звернень, всі звернення повністю укомплектовані в справи відповідно до вимог чинного законодавства. Звернення, що надходять до сільської ради, розглядаються і надаються відповідні доручення виконавцям.

З метою удосконалення роботи зі зверненнями громадян та посилення персональної відповідальності виконавців за невчасний та необ’єктивний розгляд звернень проводиться роз’яснювальна робота щодо дотримання вимог законодавства України про звернення громадян.

 

 

Секретар ради                                                                      Світлана ВЕЛИЧКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь