A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Спортивні новини

Дата: 20.12.2022 15:25
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

 

 

 

17 листопада Софтбольна розминка у Вирівському ліцеї

       Багато відкриттів, вражень та інших цікавих моментів отримали учні Вирівського ліцею Вирівської сільської ради. Адже, до них завітали завітали представниці команди «Західний вогонь», майстри спорту України з софтболу Наталія Корнозевич та Анастасія Присяжнюк на довгоочікувану «Розминку від чемпіона», що традиційно проводить Спорт для всіх Рівненщини за підтримки Рівненське обласне відділення НОК України. Чемпіонки провели розминку, яку всі виконували надзвичайно старанно. Закінчивши спортивні активності школярі взяли участь у майстер-класі від титулованих софтболісток. Кожен мав змогу спробувати вдарити битою м’яча чи спіймати його спеціальною рукавичкою. Одним словом, на спортивному майданчику відбувалося повноцінне софтбольне тренування. Для багатьох це стало першим знайомством з цим видом спорту. Школярі Вирівського ліцею щиро вдячні за такий чудовий захід.

Фото без опису

 

19 листопада «Сімейні перегони. Активні парки»

    Сім’я Сергійчуків з с.Кам’яне - Случанське виборола III місце в другому етапі I туру обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Активні парки», що проходив в м. Сарни. Всі учасники заходу власним прикладом пропагували здоровий спосіб життя та прищеплювали любов до спорту. Сім'ї отримали бадьорий заряд позитиву та хороший настрій.

 Дорогі краяни! Не бійтеся брати участь у подібних змаганнях! Адже головне - це участь, а лише з вашою наполегливістю можна досягти ще й бажаного результату!!!

Фото без опису

 

«Здорова дитина – здорова країна»

     III місце у обласному спортивно-масовому заході. Спортивні змагання проводились у громаді з метою залучення наймолодшого покоління до занять фізичними вправами. Вихованці ЗДО «Казка» с.Чудель на чолі з координатором соціального проекту «Активні парки. Здорова країна» Галиною Сергійчук провели цікавий захід юні спортсмени намагались 100 % старанно виконати всі умови, якомога швидше подолати дистанцію і передати естафету. 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь