A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Дайджест новин

Дата: 09.12.2022 18:15
Кількість переглядів: 1048

 

Фото без опису

 

 

Проведено профілактичні освітні заходи

 


В рамках пілотного проєкту  «Спеціаліст з безпеки освітнього середовища» 09 грудня 2022 року спеціаліст безпеки в освітньому середовищі Ірина ОПАЛЬКО спільно з інспектором СЮВП ВП Сарненського РВП Тарасом ЄВГЕЙЧУКОМ, начальником караулу 8 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДНСН  України у Рівненській області лейтенантом служби цивільного захисту Денисом ЗІНЧУКОМ, провідним інспектором ВЗНС Сарненського РУ ГУ ДСНС України у Рівненській області лейтенантом служби цивільного захисту Михайлом ТИШКОВЦЕМ відвідали Ясногiрський ліцей та Селищенську гiмназiю. До заходу долучилися заступники директора Ясногірського ліцею Iрина АБРАМЧУК та Наталія ЛЕХКОБИТ, практичний психолог закладів освіти Яна КОМАР та директор Селищенської гімназії Людмила НИКОНЧУК і заступник директора Ірина СМИК. У ході зустрічі обговорено концепцію створення «Класу безпеки». Клас безпеки – це спеціально обладнаний кабінет у школі, де має бути чимало наочних та допоміжних матеріалів, на яких можна тренуватися. Проєкт «Вихователь безпеки» реалізовується за ініціативи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством розвитку громад та територій України, освітнім омбудсменом України, Асоціацією міст України, Асоціацією об’єднаних територіальних громад, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та власне громадами. Окреслено напрямки роботи щодо інформаційного наповнення класу з питань профілактики негативних явищ в освітньому середовищі. А саме, явищ, які відбуваються безпосередньо в приміщенні закладу загальної середньої освіти, на прилеглих територіях та (або) дорогою до (із) закладу і, які являють собою загрозу для життя, фізичного, психічного здоров'я учня та його майна. У другій частині зустрічі працівники ДСНС ознайомили учнів з правилами пожежної безпеки та пожежно-рятувальною технікою. Інспектором СЮВП ВП Сарненського РВП Тарасом ЄВГЕЙЧУКОМ було проведено профілактичну лекцію на тему протидії та запобіганню домашньому насильству. Учні дізнались, як діяти та куди звертатись, якщо вони стали жертвами або свідками домашнього насильства.

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

09 грудня 2022 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Вирівської сільської ради. На засідання було обговорено питання визначення місця проживання дітей Б.Т.М. та Б.А.М.

 

Фото без опису

 

 

 

Тренінг щодо протидії домашньому насильству

 

В межах Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» у Рівному відбувся тренінг для надавачів соціальних послуг постраждалим від домашнього насильства.

Від Вирівської громади в тренінгу взяли участь фахівець Служби в справах дітей Ольга РУДНІК та поліцейський офіцер громади Юрій ШИЛО. В ході навчання було напрацьовано нові підходи до роботи, щодо випадків протидії домашньому насильству.

Тренінг відбувся за підтримки Головного управління національної соціальної сервісної служби в Рівненській області, Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, Центру соціально-психологічної допомоги у Львівській області.

Більше за посиланням https://www.facebook.com/gunsssu.rv

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь