A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Дата: 06.12.2022 07:25
Кількість переглядів: 472

Фото без опису

 

Подяка волонтерам

05 грудня 2022 року з нагоди Міжнародного дня волонтера  подяками Вирівського сільського голови було відзначено десятьох благодійників нашої громади. Зі словами подяки пам'ятні сувеніри волонтерам було передано секретарем сільської ради Світланою ВЕЛИЧКО та начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмилою МАКРИЦЕЮ. Грамотою голови Сарненської райдержадміністрації було відзначено волонтерв із с.Чудель Любов ГАПОНЮК.

Фото без опису
Це далеко не всі волонтери, які заслуговують подяки, адже ще багато жителів нашої громади, вірян, освітян та молоді постійно долучаються до збору та відправлення гуманітарної допомоги на Схід та Південь України, воїнам ЗСУ, за що ми щиро вдячні.
ВОЛОНТЕРИ - ті люди, без яких неможливо уявити сучасну Україну. Волонтерський рух - потужне об'єднання громадян, які здатні майже на все. Слава українським волонтерам, які невтомно підтримують Україну!

Фото без опису

Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису

В Ясногірському ліцеї з нагоди Міжнародного дня волонтера було проведено акцію "Хай серце не втрачає доброти", до якої долучилися всі учасники освітнього процесу, їх сім'ї та вчителі. Завдяки спільним зусиллям було зібрано бокси для наших захисників. Слава Україні! Героям слава!

 

 

Засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету

05 грудня 2022 рокуна засіданні комісії було обговорено питання стану виконання батьківських обов'язків громадянки А.Д Г. та громадянина Г.А.С. з Донецької області, які проживають в с.Вири, по відношенню до своїх малолітніх дітей.
Комісією було розглянуто поведінку зазначених вище осіб та прийнято відповідне рішення.

Фото без опису

 

Проведено профілактичні бесіди
Службою у справах дітей Вирівської сільської ради та офіцерами громади було відвідано сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, та проведено профілактичні бесіди протидії домашньому насильству.

Фото без описуФото без опису

 

Акція "Живі листи"
"Живі листи" – акцію під такою назвою до Дня Збройних сил України для поранених військовослужбовців, які проходять процес лікування та реабілітаціі, організувала Служба у справах дітей Вирівської сільської ради. В акції брали участь діти, що навчаються в закладах освіти Вирівської сільської територіальної громади. У листах наші юні мешканці громади висловлюють слова вдячності, підтримки, гордості за наших мужніх вояків, побажання живими і з Перемогою повернутися до рідних домівок!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь