A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини громади

Дата: 30.11.2022 20:42
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

 

 

Комунальники в роботі

Протягом листопада 2022 року комунальниками забезпечено грейдерування доріг комунальної власності у сс.Федорівка, Вири, Селище, Ясногірка, Чудель.

Новий автогрейдер SDLG G9165F придбано за кошти сільського бюджету. Роботи по грейдеруванню найближчим часом буде продовжено в інших населених пунктах громади.

В укриттях Чудельського ліцею, закладу дошкільної освіти «Казка» с.Чудель виконано роботи по облаштуванню тепломережі, у ЗДО «Віночок» с.Гранітне вдповідні роботи на завершальному етапі. В найпростішому укритті Кам’яне-Случанської гімназії спеціалістом-електриком під’єдано електричні конвектори та електрогенератор, у найпростішому укритті ЗДО «Берізка» с.Селище налаштовано роботу електогенератора.

Облаштовано місток через струмок на пішохідній дорозі, прилеглій до вул. Ювілейна у с.Ясногірка.

Комунальники громади встановили вуличну лавку на зупинці громадського транспорту в с.Федорівка, де з настанням сприятливих погодних умов буде покладено бруківку.

Фото без опису

 

Відбувся виїзний прийом громадян

30 листопада 2022 року в адмінбудівлі Чудельського старостинського округу по вул. Миру, 1, с.Чудель відбувся виїзний прийом громадян з надання безоплатних правових консультацій (з приводу «чорнобильських» доплат до пенсії, спадкових, земельних, сімейних та інших правових питань).

Фото без опису

Про підвищення кваліфікації

У термін з 31 жовтня 2022 року по 25 листопада 2022 року Ірина ОПАЛЬКО, провідний спеціаліст Служби у справах дітей, пройшла підвищення кваліфікації в Центрі післядипломної освіти, дистанційного та заочного навчання Львівського державного університету внутрішніх справ за професійною програмою підвищення кваліфікації спеціаліста із безпеки в освітньому середовищі.

Тепер вихователь безпеки громади спільно з працівниками поліції буде проводити превентивні та виховні заходи в закладах освіти громади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь