A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

Дата: 17.11.2022 14:19
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

 

 

Про участь закладів загальної середньої освіти  в обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької  еколого-патріотичної гри «Паросток»

З метою посилення патріотичного виховання учнівської молоді, формування нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей, готовності до активної громадської позиції та екологічної діяльності, розвитку пізнавального інтересу, логічного мислення, виховання громадянина -  патріота України, бережного і шанобливого ставлення до традицій українського народу у вересні-жовні 2022 в закладах загальної середньої освіти Вирівської сільської територіальної громади  проведено дитячо-юнацьку  еколого-патріотичну гру «Паросток». 

Під час проведення даної гри вчителями закладів загальної середньої освіти були  проведені:  «Топографічний квест», виховний захід «Україна хоче миру», флешмоб «Україна вишивана», екологічну вікторину «Знавці природи», конкурси малюнків, фотографій, листівок, плакатів на екологічну тематику. Кращі роботи були надіслані для участі в обласному етапі.

Пишаємося тим, що серед 15 територіальних громад, що взяли участь у акції є і Вирівська сільська територіальна громада.

За результатами обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької   еколого-патріотичної гри «Паросток»  вчителі  Вирівського ліцею, а саме Ірина ЦАРУК - вчитель біології  та Ірина ЧУДУК- вчитель географії  та колектив учнів 5-9 класів зайняли І місце. Вихованці гуртка «Краєзнавець» Чабельської гімназії (керівник Оксана ВЕЛІСЕЙКО) теж посіли І місце. Їхні матеріали надіслані на Всеукраїнський етап до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (м. Київ).

Вітаємо з заслуженою перемогою! Ми впевнені, що досвід участі в цьому конкурсі вас багато чому навчив. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Бажаємо невичерпної наснаги, творчих злетів у майбутньому та ПЕРЕМОГ! Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь