A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини громади

Дата: 14.11.2022 20:17
Кількість переглядів: 1085

 

 

Відбувся виїзний прийом громадян

14 листопада 2022 року відбувся виїзний прийом жителів громади головою Сарненської районної державної адміністрації - начальником районної військової адміністрації Олександром КОХАНОМ.

Відвідувачі скористалися можливістю безпосередньо поспілкуватися з очільником району, висловити потребу щодо відновлення будівництва мережі навчальних закладів громади у с.Вири та с.Чабель, обґрунтувати колективне звернення щодо підключення до електричної мережі нових масивів у с. Вири, Ясногірка, Чудель та Чабель, піднімалося питання ремонту дороги державного значення Т-1811 на ділянці Вири-Чабель, будівництво амбулаторії с.Чудель, придбання спецавтомобіля для Центру ПМСД Вирівської сільської ради та ін.

Голова райдержадміністрації подякував місцевим жителям за їх активну волонтерську діяльність, організацію ярмарок, закупівлю автомобілів, збір та відправку продовольчих товарів та гуманітарної допомоги.

 

Проведено засідання виконавчого комітету

14 листопада 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Вирівської сільської ради, на якому було заслухано й обговорено звіт про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Вирівської сільської ради протягом 2022 року,  затверджено платні послуги, які будуть надаватися КНП «ЦПМСД Вирівської сільської ради», схвалено виконання цільової соціальної програми  національно-патріотичного виховання  на території Вирівської сільської територіальної громади за 2022 рік, розглянуто питання включення жилого приміщення до числа службового, що знаходиться по вул.Калинова, 6, с.Вири, для проживання медичних працівників громади. Члени виконкому затвердили акти обстеження  зелених насаджень, що підлягають видаленню в с. Чудель по вул. Спортивна, 2а та Миру, 10., у с. Чудель по вул. Нова, 1-а та в с. Гранітне по вул. Заводська. Члени виконкому розглянули звернення гр. Опалько Н.Л. щодо порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня», обговорили питання щодо надання матеріальної допомоги на лікування малозабезпеченим громадянам та на поховання деяких категорій осіб. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять трьох загиблих воїнів-жителів громади.

Члени виконкому розглянули заяву гр. Демʼяник Н.І. про надання матеріальної допомоги на ліквідацію наслідків пожежі.

На завершення засідання присутні розглянули рішення виконавчого комітету сільської ради, що були прийняті, видані  між засіданнями виконавчого комітету в період з 11.09.2022 по 01.11.2022 року.

По всіх обговорених питаннях було прийнято відповідні рішення й визначено відповідальних за виконання. З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Вирівської сільської ради.

З турботою про захисників

Освітяни, мешканці громади зібрали майже тисячу теплих та власноруч в‘язаних шкарпеток, частина яких уже відправлена на передову. Працівники сільської ради придбали та відправили термобілизну та термошкарпетки. Наші захисники дякують за допомогу.

Спортивні досягнення

12 листопада 2022 року у спорткомплексі «Сарни-арена» відбулися спортивні змагання в рамках чемпіонату Сарненського району з футзалу «Поліська зима-2022», у якому беруть участь 24 команди. Команда «Случ» с.Чудель зіграла з такими суперниками:

Нива (с.Велике Вербче) – Случ 3:1

Граніт (смт. Клесів) – Случ: 6:1

Горинь (с.Цепцевичі) – Случ 4:1

Бажаємо подальших спортивних звершень!

Здорова нація – сильна Україна!

 

Активне дозвілля дітей

У новоствореній парковій зоні біля Будинку культури с. Чудель проводяться тематичні та спортивні заходи для дітей під керівництвом фахівця Служби в справах дітей Вирівської сільської ради Ольги РУДНІК.

Щасливі діти – надійне майбутнє!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь