A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Дата: 11.11.2022 19:19
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

 

Відбулося засідання чергової сесії
11 листопада 2022 року в Будинку культури с.Вири відбулося засідання чергової п’ятнадцятої сесії Вирівської сільської ради, на якому були присутні 15 із 20 депутатів сільської ради, які згідно оприлюдненого порядку денного обговорили питання передачі комунального майна, передачі паливно-мастильних матеріалів між закладами освіти Вирівської сільської ради та призначення уповноваженої особи з публічних закупівель. Депутатами підтримано  внесення змін до рішення сесії Вирівської сільської ради від 24.12.2021№553 «Про встановлення плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти та закладах освіти Вирівської сільської ради» із змінами, надано згоду на організацію співробітництва територіальних громад, затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги. Обранці сільської ради розглянули питання прийняття земельних ділянок комунальної власності Сарненської міської ради у комунальну власність Вирівської сільської територіальної громади Сарненського району Рівненської області, підтримали внесення змін до рішення сільської ради № 619 від 16 лютого 2022 року та до рішення № 618 від 16 лютого 2022 року.
По всіх розглянутих питаннях порядку денного сесії було прийнято рішення сільської ради, з якими можна ознайомитись на офіційному сайті.

Фото без опису

Засідання комісії ТЕБ і НС
11 листопада 2022 року відбулося позачергове засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вирівської сільської ради, рішенням якого було рекомендовано відновити змішану форму навчання за 6 годинним графіком та дворазовим харчуванням у закладі дошкільної освіти «Віночок» с.Гранітне. Таким чином, починаючи з 14 листопада 2022 року всі три заклади дошкільного виховання будуть працювати за змішаною формою навчання.

Фото без опису
11 листопада 2022 року біля БК с.Вири молодь с.Ясногірка провела благодійний ярмарок на збір різдвяних подарунків для дітей-сиріт, дітей із малозабезпечених родин на Сході та Півдні України. Подарунки планується доставити у грудні.
Добро творити легко!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь