A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Дайджест новин

Дата: 09.11.2022 19:45
Кількість переглядів: 714

 

 

09 листопада 2022 року в Будинку культури с.Вири з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбувся урочистий захід, на якому від імені сільського голови Сергія ОПАЛЬКА заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана УСИК та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила МАКРИЦЯ привітали директорів закладів культури громади й вручили культпрацівникам дипломи за високий професіоналізм, сумлінну працю, особистий внесок у розвиток культури та аматорського мистецтва громади., активну громадську позицію та з нагоди професійного свята.
На присутніх чекала коротка культурна програма та музичні вікторини, які створили невимушену атмосферу та викликали доброзичливі емоції.

Комунальники громади забезпечують поточний ремонт зупинки громадського транспорту в с.Федорівка.
У с.Кам’яне-Случанське ініціативними жителями пофарбовано зупинку громадського транспорту в колір національного прапора України. У с.Чабель наведено порядок на зупинці громадського транспорту.


ТОВ "СП "Автострада" проведено грейдерування узбіччя автошляху державного значення Т-1811 на ділянці с.Вири-с.Ясногірка.

На засіданні виконавчого комітету в серпні 2022 року було взято до відома та схвалено звернення жителів населених пунктів громади щодо придбання автогрейдера для виконання робіт по благоустрою доріг комунальної власності. Після завершення закупівельної процедури комунальники громади отримали довгоочікувану техніку - 09 листопада 2022 року автогрейдер SDLG G9165F було доставлено до Вирівської сільської ради.
Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь