A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Дайджест новин

Дата: 21.10.2022 19:58
Кількість переглядів: 418

Фото без опису

 

 

Творити добро легко!
З 17 по 21 жовтня 2022 року Вирівська сільська рада забезпечила збір  та доставку благодійної допомоги – продуктів харчування, картоплі, овочів для захисників України, які проходять лікування та реабілітацію в госпіталі смт.Клевань. До акції долучилися жителі громади, працівники сільської ради, Будинків культури с.Вири та с.Селище, віряни с.Ясногірка, освітяни Вирівського та Ясногірського ліцеїв, Чабельської гімназії, дитсадочка «Берізка» с.Селище.
Учні Вирівського ліцею передали воїнам подяку у вигляді малюнків.
У госпіталі в кожному відділенні облаштовано столики, де захисникам запропоновано чай, каву, солодощі. Хлопцям повідомляють, від кого їм надійшли смаколики.
Воїни дякують Вам!
Щиро дякуємо всім, хто підтримує наших воїнів!
Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

 

Відбулася презентація Інвестиційного паспорту Вирівської громади
21 жовтня 2022 року Вирівський сільський голова Сергій ОПАЛЬКО виступив із вітальним словом на офіційній презентації Інвестиційного паспорту Вирівської сільської територіальної громади. Захід був  організований в рамках ініціативи «Громада дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу в громадах», що реалізовує громадська організація «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки «U-LEAD з Європою».
Спеціалісти сільської ради презентували інвестиційний паспорт та інвестиційні пропозиції для підвищення інвестиційної привабливості Вирівської громади.
Наша громада зацікавлена в залученні нового бізнесу, який зможе створити нові робочі місця, якісні товари та послуги для місцевих мешканців, підвищити привабливість громади як комфортного місця для проживання та діяльності.

Фото без опису

 

Про засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Вирівської сільської ради
21 жовтня 2022 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті Вирівської сільської ради, на яке була запрошена жителька с.Ясногірка, мати трьох дітей Г.В.В., 1993 р.н. стосовно стану виконання батькiвських обов'язкiв.
Громадянку Г.В.В. попереджено щодо заборони вжиття алкоголю й надано випробувальний термін, у випадку повторного вживання алкоголю її буде відправлено на лікування, а дітей відлучено.

Фото без опису

 

Проведено профілактичну бесіду
21 жовтня 2022 року в Ясногірському ліцеї працівником Служби в справах дітей Вирівської сільської ради Іриною ОПАЛЬКО спільно з інспектором ювенальної превенції Сарненського районного відділу поліції ГУНП в Рівненській області, лейтенантом Тарасом ЄВГЕЙЧУКОМ, поліцейськими офіцерами громади Юрієм ШИЛОМ та Павлом НЕСТЕРЕНКОМ проведено профілактичну бесіду на тему «Булінг у дитячому шкільному середовищі».

Фото без опису

 

Благодійний ярмарок
У п‘ятницю 2022 року біля Будинку культури с.Вири молодь с.Ясногірка провела благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.
До заходу долучилися жителі громади, працівники закладів освіти та культури, активна молодь.
Наближаємо Перемогу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь