A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Дата: 18.10.2022 21:31
Кількість переглядів: 622

 

Вітаємо з 90-літнім ювілеєм!

Сьогодні 90 років виповнюється ПРИМИЧ Ніні Миколаївні, жительці с.Чабель. Ювілярка виховала шестеро дітей, має п’ятнадцять онуків і двадцять двох правнуків.

Ніна Миколаївна закінчила 4 класи, курси бухгалтера, працювала секретарем сільської ради, була активним учасником громадського життя села, організовувала зустрічі молоді, займалася художньою самодіяльністю, неодноразово виступала на сцені в с.Селище, смт.Клесів та м.Сарни. Довгий час працювала ланковою, потім обліковцем, і з цієї посади пішла на пенсію.

Секретар сільської ради Світлана ВЕЛИЧКО та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана УСИК відвідали іменинницю й привітали її від імені сільського голови Сергія ОПАЛЬКА.

Ніно Миколаївно!

Щоб ще довго-довго жили
І ніколи не тужили.
Щоб рідні про Вас пам’ятали
І щоб ніжно Вас оберігали.

Щоб нічого душу не ятрило,
А тільки радість дарувало.
І щоб не думали про лихо,
Щоб жили довго, мирно й тихо

 

 

Допомога на передову

Автомобіль Міцубісі Паджеро 1996 року випуску від підприємців Вирівської громади передано до 24 бригади Збройних Сил України нашому воїну Анатолію ВОЗНЮКУ.

Працівники Центру первинної медико-санітарної допомоги Вирівської сільської ради зібрали на підтримку ЗСУ 24 тис. грн.

Молодь с.Ясногірка забезпечує збір продуктів харчування, печива, солодощів, засобів гігієни, малюнків школярів для ЗСУ. Найближчим часом складені бокси будуть відправлені на передову нашим воїнам.

У Будинках культури с.Вири та с.Селище продовжується благодійний збір продуктів харчування, картоплі, овочів для захисників, що проходять лікування та реабілітацію в госпіталі смт.Клевань.

Слава Україні!

 

Соціальна допомога

Станом на сьогодні в громаді зареєстровано 90 вимушено переміщених осіб (ВПО), найменшій жительці із родини переселенців, яка народилася в нашій громаді, виповнилося 3 місяці. Вирівська громада отримала 102 банки тушонки для ВПО, працівники сільської ради передали усім ВПО тушонку, дітям та маломобільним (лежачим) мешканцям засоби гігієни (памперси).

 

Комунальники працюють

Комунальники громади продовжують роботи по встановленню паркових лавок біля закладів комунальної власності громади. Дві лавки з’явилося біля клубу с.Ясногірка, одна біля закладу дошкільної освіти «Віночок» с.Гранітне та одна біля ФАПу с.Гранітне.

Працівниками, які влаштовані на громадські роботи, було забезпечено порізку дров для пічного опалення Будинку культури с.Чудель.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь