Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Дайджест новин

Дата: 13.10.2022 20:14
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

 

Подяка сільському голові
Командування та особовий склад 79 окремої Десантно-Штурмової Бригади військової частини А0224 висловлює щиру подяку Вирівському сільському голові Сергію ОПАЛЬКУ за активну участь у волонтерській діяльності та особистий внесок у допомозі військовим.
Під час отримання подяки, Сергій Миколайович зазначив, що це заслуга всієї громади, яка об'єдналася для забезпечення допомоги та постійної підтримки захисників України, задля нашого майбутнього.
Слава Україні!

 

Подяка за доставлену допомогу
Підрозділ «Аратта», військові з передової біля м.Бахмут дуже дякують за смаколики та засоби гігієни – 200 боксів, зібраних молоддю с.Ясногірка та доставлені вірянами за призначенням. Нашим хлопцям дуже приємно усвідомлювати те, що у нас є такі добрі люди, які їх не забувають і хочуть допомогти. З початку збройної агресії російської федерації молоддю села, вірянами було відправлено близько 4000 тисяч боксів для військових.
Все буде Україна!

Фото без описуФото без опису

 

Підвищуємо кваліфікацію!
Фахівець Служби у справах дітей Ольга РУДНІК 12-13 жовтня 2022 року  взяла участь у онлайн-тренінгу «Перша психологічна допомога дітям та їх батькам в умовах війни. Профілактика емоційного та професійного вигоряння спеціалістів допомагаючих професій», організованому Рівненським обласним центром соціальних служб. Учасники тренінгу відпрацьовували навички першої психологічної допомоги, виконували групові вправи для зниження рівня стресу, шукали свої шляхи подолання стресу.
Перша психологічна допомога є дієвим способом реагування під час надзвичайних подій, які, на жаль, з початком повномасштабної війни в Україні стали частими.

Фото без опису

 

Продовжуємо благоустрій
13 жовтня 2022 року проведено грейдерування дорожнього покриття по вул. Калинова с.Вири. Щиро дякуємо за виділену техніку ТОВ «Вирівський  гранітний кар’єр» (директор Ютовець Ф.Ф.)!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь