A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Рухайся більше – проживеш довше

Дата: 03.10.2022 18:07
Кількість переглядів: 346

Фото без опису

 

 

Оскільки нинішній світ все частіше зіштовхується з проблемою фізичної пасивності, Міжнародна асоціація Спорту для всіх – «TAFISA» постійно намагається відновити рухову активність у повсякденному житті людей.

Так, одна з її ініціатив – Всесвітній день ходьби. Він проходить у перші вихідні жовтня і виводить мільйони учасників різного віку і фізичної підготовки по всьому світу на вулиці для наочної демонстрації того, що активне життя доступне кожному. Його основним завданням є популяризація ходьби як одного з найдоступніших і найпростіших видів фізичної активності. Це дозволяє підтримувати хорошу спортивну форму і власним прикладом пропагувати здоровий спосіб життя.

На Рівненщині, починаючи з 2013 року, такий захід організовує та проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за участю Відділення Національного олімпійського комітету України в області. Кожного року формат заходу оновлюється.

Цьогоріч його учасники надсилали у подію «Всесвітній день ходьби в Рівненській області», створеній на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у соціальній мережі Фейсбук, скріншот свого треку із різних спеціальних програм. Учасники мали можливість обрати одну з трьох дистанцій: 3-7 км, 7-10 км та понад 10 км. Пів сотні дорослих та дітей з різних регіонів Рівненщини підтримали ініціативу «TAFISA» та світову спільноту. У лідерах за кількістю поданих треків стала Вирівська та Рокитнівська територіальні громади. Всі учасники, що у встановлені терміни з 10 год. 00 хв. 2 жовтня до 10 год. 00 хв. 3 жовтня 2022 року розмістили свою інформацію в події, отримають на згадку про «Всесвітній день ходьби-2022» подарунки від організаторів.

Джерело: Фейсбук - "Спорт для всіх Рівненщини"

 

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь