A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Дайджест новин

Дата: 30.09.2022 20:01
Кількість переглядів: 589

 

 

Спортивні досягнення
Грамотою Голови Рівненської обласної державної адміністрації за популяризацію здорового способу життя, залучення здобувачів освіти до активного відпочинку, впровадження та залучення громадських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості сучасних форм, методів і засобів фізкультурно-спортивної роботи було відзначено вчителя фізичної культури Кам’яне-Случанської гімназії СЕРГІЙЧУК Галину Петрівну.
Вітаємо, бажаємо подальших творчих злетів!

 

Спортивний інвентар для Чудельського ліцею
20 закладів освіти Рівненської області, а серед них і Чудельський ліцей Вирівської громади, отримали сучасний спортивний інвентар, що розрахований на сотню дітей для проведення уроків фізичної культури та тренувань із різних видів спорту. А саме: баскетболу, волейболу, футболу, бадмінтону, шахів/шашок, фрізбі, чірлідингу, регбі, гандболу.
Цей інвентар було надано в межах програми "Нова фізична культура" від міжнародного благодійного фонду "Parimatch Foundation", програма якого покликана допомагати вчителям, освітнім управлінцям, батькам і опікунам опанувати необхідний інструментарій.
Міжнародний благодійний фонд організував для 60 вчителів фізичної культури тренінг "Сучасні навички та практичні кейси вчителя фізичної культури", на якому досвідчені педагоги провели авторські майстер-класи з регбі-5, бейсболу, петанку та доджболу, а також розповіли вчителям, яким має бути сучасний урок фізичної культури.

 

Підсумки флешмобу «День без автомобіля у Рівненській області»
Жителі Вирівської громади підтримали ініціативу світової спільноти та долучились до Всесвітнього дня без автомобіля. Адже всі розуміють актуальність проблем змін клімату, глобального потепління та забруднення повітря.
Велосипед є достойною альтернативою автомобільному транспорту. Це довели мешканці нашої громади, які зробили фото з велосипедом та завантажили його до 12.—год. 23 вересня 2022 року за хештегом #MobilityWeek
За результатами розіграшу програми Random відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області було обрано 15 призерів, серед яких 7 жителів Вирівської громади:
-    Олег КОВАЛЬЧУК, с.Кам’яне-Случанське;
-    Маргарита БІЛЕНЬКА, Ясногірський ліцей;
-    Андрій БОРОВИК, Ясногірський ліцей;
-    Венесса БОРОВИК, Ясногірський ліцей;
-    Валерія ОПАЛЬКО, Ясногірський ліцей;
-    Мирослава ВЕЛИЧКО, с. Кам’яне-Случанське;
-    Юлія ОПАЛЬКО Ясногірський ліцей;
-    Тетяна ОПАЛЬКО, Ясногірський ліцей.
Вітаємо переможців! Ви можете роздрукувати іменні сертифікати, які будуть розміщені на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у мережі Фейсбук.

 

Облаштування парку в с.Чудель
Тривають роботи по облаштуванню паркової зони в с.Чудель. Працівники старостинського округу виконують роботи по встановленню лавок.
Зробимо громаду затишною!

 

Відвідано усиновлених дітей
Війна повністю змінила життя кожного з нас, підсилили нові навички. Ми з Вами маємо досвід виживання та підтримки всіх процесів нашої плідної роботи заради майбутнього дітей. Разом ми робимо все, що в наших силах, а інколи й більше, щоб наблизити перемогу та зберегти все, що маємо. І розуміємо, що для цього треба працювати ще більше.
Працівники Служби в справах дітей Вирівської громади та поліцейським офіцером відвідали три сім’ї з усиновленими дітьми й поділилися з ними частинкою тепла й радості.
Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь