Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Про заходи з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля, Всеукраїнського дня бібліотекаря, Дня працівників освіти та Дня вчителя

Дата: 30.09.2022 11:56
Кількість переглядів: 1477

Фото без опису

 

29 вересня 2022 року в спортивному залі Будинку культури с.Вири в рамках відзначання Всеукраїнського дня бібліотекара, Дня працівників освіти та Дня вчителя відділом освіти, культури, молоді та спорту громади було проведено спортивні естафети серед працівників дошкільних закладів освіти та закладів загальної середньої освіти громади. На змаганнях освітяни продемонстрували злагодженість, командний дух та волю до перемоги. 
Згодом в актовому залі будинку культури на гостей чекала культурна програма з виступами юних виконавців та творчих номерів працівників культури. 

Вирівська сільська рада нагородила Грамотами за сумліну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток культурної спадщини та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотекаря бібліотекаря публічної бібліотеки с.Чудель Лесю АБРАМЧУК, бібліотекаря публічної бібліотеки с.Ясногірка Олесю ВОЗНЮК.
За сумлінну працю, професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток дошкільної освіти громади та з нагоди Всеукраїнського дня дошкільника нагороди отримали вихователь ЗДО "Казка" с. Чудель Наталія МЕЛЬНИК, вихователь ЗДО "Віночок" с. Гранітне Людмила ФЕДОРОВА, вихователь ЗДО "Берізка" с.Селище Тетяна ЛЕХКОБИТ.
Дипломом Департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації нагороджено вчителя трудового навчання Ясногірського ліцею  Наталію ЦАРУК.
Грамотою Вирівської сільської ради нагороджено вчителя Федорівської гімназії Юлію ЯВОРСЬКУ, педагога-організатора Ясногірського ліцею Інну ЦАРУК, вчителя математики Селищенської гімназії Вікторію КУЗЬМИЧ, вчителя фізики Чудельського ліцею Валентину ЯКОВЕЦЬ, вчителя математики Чабельської гімназії Аллу ОПАЛЬКО, вчителя історії та географії Кам’яне-Случанської гімназії Ольгу МАРТИНЮК, вчителя початкових класів Вирівського ліцею Валентину ПОЛІЩУК.
Присутнім продемонстували презентацію, присвячену ветеранам освітянської ниви, які працювали в закладах освіти Вирівської громади, віддавали свою енергію учням та вихованцям, а зараз передають життєву мудрість молодому поколінню.
Під час заходів було зібрано благодійні кошти у розмірі 25034 грн. на підтримку 4 освітян громади, які захищають Україну в Збройних Силах України: Віктору ПОЛІЩУКУ (Вирівський ліцей), Олександру ВОЙТКУ (Федорівська гімназія), Едуарду ВЛАСИКУ та Михайлу СЕРГІЙЧУКУ (Чудельський ліцей). Освітянська родина дякує Вам за те, що Ви стали на захист нашої держави. Ваш приклад є неоціненним для нас. Ми захоплюємося Вашою сміливістю та мужністю. Наш спокій у Ваших надійних руках. Доки є такі герої, ми обов'язково переможемо! Добра Вам, світлого настрою та Перемоги!
На завершення Грамотами Вирівського сільської ради за участь у спортивних змаганнях серед закладів освіти громади з нагоди Дня працівника освіти було нагороджено:
І місце – команда Ясногірського ліцею;
ІІ місце – команда Вирівського ліцею;
ІІІ місце – команда Чабельської гімназії.
Щиро вітаємо всіх освітян із професійним святом, нехай у Ваших серцях завжди буде радісний настрій, який Ви щодня даруєте вихованцям!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь