A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Проведено нараду з керівниками закладів освіти громади

Дата: 21.09.2022 15:38
Кількість переглядів: 502

 

20 вересня 2022 року в актовому залі Будинку культури с.Вири заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана УСИК, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила МАКРИЦЯ провели нараду з керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти Вирівської сільської ради.
Директор неприбуткового комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктор ХОМИЧ проінформував про стан імунопрофілактики  у Вирівській сільській громаді та заходи щодо імунопрофілактики з метою охоплення здобувачів освіти профілактичними щепленнями.
Учасники наради заслухали інформацію про стан готовності закладів освіти до нового навчального року і роботи в осінньо-зимовий період, про проведення тарифікації педагогічних працівників  закладів освіти Вирівської сільської територіальної громади на 2022-2023 навчальний рік, про виконання протокольних доручень департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 30.08.2022 року, про організацію освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами у 2022/2023 навчальному році, про підсумки проведення Олімпійського тижня, Олімпійського Уроку.
Наприкінці наради було наголошено на важливості таких питань як забезпечення контролю керівниками закладів освіти за дистанційним навчання, за штатними розписами закладів освіти, атестація педагогічних працівників, ведення електронного реєстру спортивних споруд, звіти ЗНЗ-1, РВК-83, ЗСО-1, 85-К, заповнення особових карток дітей та педпрацівників, підготовка до видачі документів про освіту, підтримка дітей внутрішньо переміжених осіб, які навчаються в наших закладах.
Обговорено важливість проведення у закладах освіти щоденно о 9.00 год. загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України та допомога Збройним Силам України, військовослужбовцям нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь