A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Онлайн-платформа «Прихисток»

Дата: 03.08.2022 12:05
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

 

«Прихисток» - це онлайн-платформа, яка була створена як соціальний проект і згодом стала державним веб-ресурсом - prykhystok.gov.ua.

Власники житла та переселенці можуть додавати та відповідно шукати оголошення з надання безкоштовного житла за посиланням https://shelter.dopomagai.org або за номером гарячої лінії 0(800)332238 (безкоштовно по Україні).

За допомогою цього сервісу українці безкоштовно пропонують своє житло тим, хто змушений залишити свою домівку або втратив її через бойові дії.

Якщо ви є власником помешкання, в якому готові прихистити вимушених переселенців, то, перейшовши на сайт «Прихисток», вам необхідно обрати опцію «Надати житло» або «Запропонувати житло», створити акаунт та опублікувати оголошення. В останньому потрібно зазначити місце розташування житла, кількість осіб та кого саме ви готові прийняти (жінки, діти, готовність приймати домашніх улюбленців тощо), термін надання прихистку та інші умови.

Якщо ви в пошуках безкоштовного житла, то перейшовши на сайт «Прихисток», оберіть опцію «Знайти житло». Там ви можете переглянути наявні пропозиції по всій Україні або ж у певному регіоні та зв’язатися з власником.
Популярність цього ресурсу зростає і наразі на веб-сайті «Прихисток» безкоштовне житло для українців пропонують також громадяни інших країн Європи і світу та наші співвітчизники, які проживають закордоном.

Станом на сьогодні «Прихисток» містить більше 11 тисяч пропозицій безкоштовного житла для вимушених переселенців в Україні та більше 3 тисяч пропозицій закордоном. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь