A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Шахові нагороди йдуть у Вирівську громаду - Вітання з Днем народження вчителя Кам'яне-Случанської гімназії Сергійчук Галини Петрівни

Дата: 26.07.2022 20:30
Кількість переглядів: 457

Фото без опису

 

 

В освітянській родині Вирівської громади є творча, креативна, талановита невтомна, і непосидючою колега – вчитель фізичного виховання Кам’яне-Случанської гімназії  Галина СЕРГІЙЧУК.

Сміливо і впевнено вона демонструє свої професійні якості, фаховий рівень, загальну культуру, педагогічний досвід та незмінне ставлення до своєї роботи та учнів. Звісно, що така майстерність під силу далеко не кожній людині. Галина СЕРГІЙЧУК крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний  і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому.

Цими вихідними, з нагоди Міжнародного дня шахів, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області та шаховим клубом  «Chess King» запропонували всім шанувальникам гри в шахи взяти участь у черговому турі конкурсу «Спортивні рекорди».

Учасникам потрібно було надати відповіді на вісім шахових задач. Із завданням стовідсотково впорались лише два учасника: Ткач Михайло (с. Кідри, Каноницької ТГ) та Сергійчук Галина (с. Кам’яне-Случанське, Вирівської ТГ). За умовами конкурсу переможець визначався за допомогою програми випадкового вибору Random. Фортуна   була на стороні Галини Сергійчук.

Шановна наша колежанко! Прийміть найщиріші й теплі привітання з перемогою! Бажаємо Вам подальших успіхів і здобутків! Сподіваємося, що участь у  конкурсах розкриває перед Вами та вашими вихованцями нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу! Ви – наша гордість! Так тримати! І з таким же настроєм і завзятістю крокуйте вперед до нових перемог та вершин! Нехай Вам щастить у всьому!

Сьогодні 26 липня Ви святкуєте свій День народження. Ми долучаємося до усіх побажань, які сьогодні лунають у Вашу адресу. Бажаємо завжди залишатися прекрасним вчителем, гідним уваги, глибокої поваги і високої репутації. Нехай для Вас будуть відкриті всі простори для досягнення успіху. Нехай в житті буде безліч можливостей для реалізації своїх ідей. Нехай душа живе щастям, а серце б’ється в такт з любов’ю і натхненням.

З повагою, любов’ю і гордістю, Ваші колеги-педагоги та жителі Вирівської сільської територіальної громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь