A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Дайджест новин

Дата: 15.07.2022 13:02
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

 

Станом на 15 липня 2022 року на території Вирівської громади проживають 107 внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

У рамках співпраці із Всесвітньою продовольчою програмою ООН отримали від Сарненської районної військової адміністрації борошно та горох, які згідно розпорядження розподілили між ВПО, одинокими громадянами, дітьми-сиротами, малозабезпеченими, сім’ями військовослужбовців.

14 липня в громаді працювали представники благодійного фонду «Право на захист», які надали консультації ВПО з юридичних та загальних питань, повязаних із воєнними діями в Україні, та сприяли виділенню продовольчих пакетів та грошової допомоги ВПО.

Прийнято рішення №51 виконавчого комітету сільської ради від 01 липня 2022 року про надання матеріальної допомоги військовослужбовцям по сумі 5 тис. грн. кожному. Всього станом на 01 липня 2022 року 170 чоловік із громади виконують свій військовий обовязок у лавах Збройних Сил України.

Проведено поточні ремонти приміщень освітніх та дитячих навчальних закладів.

Продовжуємо обстеження та облаштування укриттів по загальноосвітніх та дитячих навчальних закладах.

З метою підготовки до осінньо-зимового опалювального періоду 2022-2023 рр. забезпечуємо заготівлю дров та торфобрикету для потреб закладів комунальної власності. Станом на 12 липня заготовлено 84 м3 дров, 18,2 м3 пелет, 258 т торфобрикету.

Проводимо обрізку аварійних дерев, прочистку узбічь, косіння території закладів та установ громади, ремонти систем водозабезпечення, інвентаризацію електроліній, огородження кладовищ.

За кошти природоохоронного фонду додатково придбали 18 контейнерів для збору твердих побутових відходів та 6 контейнерів для збору ПЕТ-пляшки, які згідно потреб будуть розвезені та встановлені по населених пунктах громади.

З 24 лютого 2022 року в громаді народилося 44 дитини, померло 51 особа, уклали шлюб 16 молодих пар.

Прийнято та сформовано 544 заяви для отримання соціальної допомоги, 1363 заяви на отримання пільг, в тому числі твердого палива, інші допомоги – 347. Рішеннями виконавчого комітету сільської ради від 03.05, 02.06, 01.07.2022 року 6 осіб отримали матеріальну допомогу на придбання засобів індивідуальної гігієни на суму 32 тис. грн., на лікування 17 малозабезпеченим громадянам було виділено 91 тис. грн. За успіхи в навчанні, сумлінну працю 5 випускників-медалістів закладів загальної середньої освіти було нагороджено подарунковими сертифікатами Вирівської сільської ради на суму 47 тис. грн. – 4 відмінниць із золотою медаллю по 10 тис.грн. та 1 випускниця із срібною медаллю 7 тис.грн.

Віримо в перемогу! Слава Україні!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь