Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Вшанування Дня Конституції України

Дата: 28.06.2022 21:40
Кількість переглядів: 572

Фото без опису

 

 

У 125 день російської навали, з нагоди  Дня Конституції України у Вирівській громаді було проведено урочистий захід. На урочистості були запрошені учні закладів середньої освіти громади, які вибороли призові місця в конкурсах обласного та всеукраїнського рівня, та шестеро випускників-медалістів.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих у цій жахливій війні.
У виконанні творчого ансамблю Будинку культури с.Чудель «На добро» пролунала пісня «Він упав раненько» та стрілецький гімн «Ой у лузі червона калина».
У своєму вітальному слові Вирівський сільський голова Сергій ОПАЛЬКО наголосив, що День Конституції України сьогодні є найбільшим державним святом, яке присвячується нашим захисникам та всім патріотам.
Любов ГАПОНЮК, вчитель української мови та літератури, класний керівник 11-Б класу Чудельської ЗОШ І-ІІІ ступенів, з нагоди віншування творчої молоді розповіла, що вчителю й громадянину в умовах війни дуже складно виконувати свій конституційний обов’язок – забезпечити учням здобуття середньої загальної освіти. Але цю місію виконано, хоча ми всі визнаємо, що діти по особливому переживають втрату. Про це говорять листи її підопічних із Маріупольської ЗОШ №52, яких попри бойові дії та вимушене переселення вдалося залучити до навчання в Чудельській ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Слова заохочення до учнівської молоді «Творіть, терзайте та перемагайте!» прозвучали у виступі секретаря сільської ради Світлани ВЕЛИЧКО.
Учениця Чудельської ЗОШ І-ІІІ ст., активістка волонтерського руху Наталія ЧУМАК подякувала нашим захисникам за мирне небо і можливість відзначати такі заходи.

До Дня Конституції в Будинку культури с.Кам'яне-Случанське проведено онлайн-квест "Код Героїв" та поетичний калейдоскоп "Україна понад усе".
Ми – нескорені! Ми переможемо!
Слава Україні!

Відео

Він упав раненько

Ой у лузі червона калина

Камя'не-Случанський БК

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь