Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Проведено виїзний рейд із поліцейським громади

Дата: 09.06.2022 18:27
Кількість переглядів: 733

Фото без опису

 

Комісією в складі поліцейського офіцера Вирівської сільської ради НЕСТЕРЕНКА П.О., начальника відділу економіки, інвестицій, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної власності, містобудування та архітектури РУДКІВСЬКОГО О.П., начальника Служби в справах дітей КУЗЬМИЧ М.М., провідного спеціаліста фінансового відділу ЛУК’ЯНЧУК І.І. забезпечено перевірку магазинів у с.Федорівка та Олексіївка на предмет наявності ліцензій на торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. У с. Федорівка проведено роботу з виявлення точок самогоноваріння та незаконної торгівлі спиртним, у двох приватних господарствах виявлено й вилучено самогон і складено штрафи. Перевірено стан благоустрою на прилеглій до проїжджої частини території в с.Вири та с.Ясногірка, по вул.Центральна с.Вири  двом жителям приватних господарств зроблено усні попередження щодо наявності чагарників на прилеглій території,  жителя по вул. Івана Франка в с.Ясногірка попереджено про необхідність прибирання будівельного каміння з прилеглої до дороги території.
У с.Федорівка, с.Ясногірка та с.Вири відвідано чотири сім’ї, що перебувають у зоні ризику, та діти яких опинилися в складних життєвих умовах, проведено роз’яснювально-профілактичну роботу, складено три акти-попередження.

Відео


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь