A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Дайджест новин

Дата: 03.06.2022 10:13
Кількість переглядів: 531

Фото без опису

 

Відбулося засідання виконавчого комітету

Вирівський сільський голова Сергій ОПАЛЬКО провів засідання виконавчого комітету, на якому згідно з раніше оприлюдненим порядком денним було заслухано інформацію директора комунального неприбуткового підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» (ЦПМСД) Вирівської сільської ради Віктора ХОМИЧА про стан медичного обслуговування населення на території Вирівської сільської територіальної громади. Присутніми було розглянуто питання щодо надання громадянам дозволу на укладання договору про поділ спадкового майна – рішення членів виконкому з цього питання було одностайним – в першу чергу необхідно захистити інтереси дітей, тому це рішення було перенесене на доопрацювання. Розглянуто звернення громадян про постановку на квартирний облік, щодо надання матеріальної допомоги на лікування малозабезпеченим громадянам та на придбання засобів індивідуальної гігієни особам з інвалідністю, щодо виділення коштів з резервного фонду сільського бюджету в 2022 році та внесення змін до бюджету Вирівської сільської територіальної громади на 2022 рік. Члени виконавчого комітету обговорили підсумки завершення  опалювального періоду за 2021-2022 рік та затвердили заходи з підготовки до опалювального сезону 2022-2023 року, заслухали інформацію щодо видалення аварійних дерев у с.Чудель.

По зазначеним вище питанням було прийнято відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на офіційному сайті.

Фото без описуФото без опису

 

Взято участь у селекторній нараді

Вирівський сільський голова Сергій ОПАЛЬКО взяв участь в селекторній нараді Рівненської обласної військової адміністрації

Нарада відбулася 02 червня 2022 року в режимі відеоконференцзвязку під головуванням начальника Рівненської обласної військової адміністрації.

На нараді розглянули ряд важливих питань, зокрема, щодо здійснення оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту та приведення їх у готовність до використання. Згідно рішення виконавчого комітету Вирівської сільської ради від 02 червня 2022 року з резервного фонду бюджету сільської ради буде виділено кошти на виготовлення необхідної технічної документації для захисних споруд, обладнання згідно вимог та приведення їх у готовність до використання.

 

Комунальники в роботі

З метою уникнення травматизму людей, пошкодження електроліній, після комісійного обстеження та на виконання рішення виконкому комунальниками Вирівської громади забезпечено обрізку аварійних дерев біля ФАПу с.Чудель. Зібрану деревину буде використано Чудельською ЗОШ І-ІІІ ст. в новому опалювальному сезоні.

Щиро дякуємо Сарненській дільниці ПрАТ «Рівнеобленерго» за виділену автовишку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь