A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Привітання сільського голови зі святом останнього дзвоника

Дата: 08.06.2022 11:53
Кількість переглядів: 1163

Фото без опису

 

 

 

Дорогі учні!

Шановні вчителі та батьки!

 

9 червня  в школах Вирівської сільської ради пролунає останній дзвоник. Проте, він пройде без масових урочистостей – останніх дзвоників і випускних вечорів.

Цей навчальний рік для учасників освітнього процесу (вчителів, батьків, учнів) не схожий на попередні, він ускладнений пандемією та повномасштабною  війною.

Хоча через бойові дії чимало дітей Вирівської громади виїхали за межі України (123 дитини), але вони продовжували долучатися до дистанційної форми навчання із за кордону.  Окрім того, до дистанційної форми навчання у наших закладах були залучені й діти, батьки яких переїхали із територій, де проходили чи проходять бойові дії. Зокрема, 74 дитини із Маріупольської гімназії приєдналися до навчання через Чудельську ЗОШ І-ІІІ ст.

Віримо, що настане день, коли всі ви зберетеся зі своїм класом офлайн, запросите вчителів і подякуєте одне одному за вірну дружбу, щиру підтримку, здобуті знання та гідно пройдений навчальний рік.

         Прийшов час багатьом старшокласникам закладів нашої громади  попрощатися зі школою. Вітаємо наших випускників   із закінченням школи і виходом до "великого життя"! Сьогодні ви врізнобіч розійдетеся життєвими дорогами. Бажаємо кожному щасливої долі і здійснення найзаповітніших мрій! Будьте впевнені у своїх силах та в досягненні поставленої мети!

Усупереч війні, останній дзвоник пролунає обов‘язково. Щоправда в звучатиме він он-лайн. Запам’ятайте цей момент. Останній дзвінок зовсім не означає, що вам більше не доведеться брати участь у шкільному житті, адже випускник дорослішає. У нього колись буде і своя сім’я. Буде чудова нагода розповідати про цю подію своїм дітям, а головне ще й ще раз брати участь в останньому дзвонику – скільки душа забажає.

Шановні вчителі, ви герої освітнього фронту України!

Після початку повномасштабної війни росії проти України тримати освітній фронт стало вкрай важливим. Але педагоги нашої громади вкотре проявили витривалість, відданість, чесність до роботи й вихованців. Як проактивні громадяни, вчителі долучалися до волонтерства, захисту країни, приймали переселенців. Низький вам уклін!

Україна – сильна, Україна – непереможна! Слава нашій землі та українським захисникам!

Відеопривітання Вирівcька ЗОШ І-ІІІ ст.

Відеопривітання

Facebook Ясногірська ЗОШ І-ІІІ ст.

Facebook Чудельська ЗОШ І-ІІІ ст.

Facebook Чабельська гімназія

Facebook Селищенька гімназія

Facebook Феорівська гімназія

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь