A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

З Днем села Чабель!

Дата: 22.05.2022 10:22
Кількість переглядів: 888

Фото без опису

 

 

Шановні жителі села Чабель!

21 травня, відбувся День Вашого села. 
Від щирого серця та з великим задоволенням вітаємо Вас із цим святом, яке цьогоріч ми відзначали в умовах збройної агресії росії. 
Минулого року нам вдалося здійснити частину планів по благоустрою населеного пункту: встановлення контейнерів для збору твердих побутових відходів та облаштування майданчиків під них, облаштування зупинки для громадського транспорту, ремонт ФАП, грейдерування та підсипка доріг, розчищення русла річки Полична, усунення наслідків буревію, розробка проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт вул. Грушевського. Проте, до Перемоги всі капітальні видатки припинено.
З початком війни всі жителі села допомагають наближати перемогу, забезпечують збір та доставку благодійної допомоги ЗСУ та потерпілим від воєнних дій. Війна ще більше згуртувала жителів Чабеля для допомоги фронту і людям, які постраждали від російської агресії. Спасибі Вам велике і низький уклін!

Дякуючи нашим захисникам, Рівненщина знаходиться в тиловій зоні, ми маємо можливість відвідати мальовничий Чабель, де живуть працьовиті й талановиті люди, помилуватись його красою.  Воно справді зігріває душу кожного з нас! І в кожного, хто побував у цьому населеному пункті, залишаються приємні спогади, і, можливо, навіть заздрість тим, кому пощастило жити та працювати в цьому поліському селі.
Тож від усієї душі зичимо Вам, аби щастя ніколи не оминало Ваші домівки, а прагнення зробити село кращим згуртовувало та примножувало взаємоповагу та взаєморозуміння.

З повагою,    
Вирівський сільський голова    Сергій ОПАЛЬКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь