A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Інформація про стан в громаді на 13.04

Дата: 13.04.2022 20:46
Кількість переглядів: 798

 

49 день війни. Ніч в громаді пройшла спокійно. Дякуємо Збройним Силам України! Наші Захисники – це справжні герої.

Всі державні установи та організації працюють у звичному режимі. Комунальні служби безперебійно надають послуги. Магазини та аптеки мають все необхідне для забезпечення життєдіяльності населення громади. Продовжує працювати бізнес. В області прийнято рішення про надання дозволу карєрам на вибухові роботи. Підприємства мають працювати, здійснювати відпуск щебеневої продукції та сплачувати податки.

Жителі с.Ясногірка зібрали й відправили гуманітарну допомогу до м.Київ й м.Буча. Супроводжує вантаж молодь із села, яка обладнає на місці польову кухню й буде готувати їжу для тих людей, які допомагають розгрібати завали після бомбардувань.

Працівники сільської ради реєструють внутрішньо переміщених осіб, яких станом на сьогодні 318 чоловік, з них 77 дітей. По потребі організовуємо їх поселення, забезпечення продуктами харчування, одягом та білизною. Попри складні погодні умови розпочалися весняно-польові роботи. Земля повинна бути засіяна, але не через її самозахоплення, а згідно чинного законодавства. Городи кожен з нас також повинен посадити.

Сьогодні продовжується толока в комунальних закладах усіх населених пунктів громади. Наводиться лад у громадських місцях, на шкільних подвір'ях, у скверах, на кладовищах та берегах річок, вздовж доріг між селами громади.

Благоустрій території відбувається і в усіх старостинських округах. На території сіл по вирішенню всіх питань тримайте зв'язок зі старостами.

У нічний час дотримуємося комендантської години.

Дякуємо усім за допомогу, за добре серце, за безкорисливість. Разом ми зможемо усе! Нехай буде гарним та мирним цей день та всі наступні.

Слава Україні!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь