A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Звернення до батьків здобувачів освіти Вирівської сільської ради

Дата: 31.03.2022 21:05
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

 

 

Шановні батьки!


24 лютого 2022 року, в Україні введено воєнний стан. Президент  підписав Указ №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», який підтримано Верховною Радою. Воєнний стан запроваджено з 5:30 24 лютого 2022 року.
Нагадуємо, що згідно зі статтею 59 Закону України "Про освіту ”, ст. 150 Сімейного Кодексу, саме на батьків покладається відповідальність за виховання, навчання і розвиток дитини. Батьки зобов’язані сприяти здобуттю дітьми освіти у навчальних закладах.
Уже з 14 березня освітній процес у закладі освіти нашої громади був відновлений. Він проходить з використанням технологій дистанційного навчання. 
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Вирівської сільської ради провів аналіз тривалості перебування учнів  у веб-середовищі для отримання освіти. На жаль, він є  дуже низький.  У Ясногірській ЗОШ І-ІІІ ст. (30.03.2022р.)  та Вирівській ЗОШ І-ІІІ ст. (31.03. 2022р.)  були проведені спільно зустрічі з головами батьківських комітетів учнів 9, 10 та 11 класів, адміністраціями закладів загальної середньої освіти та очільниками релігійних громад різних конфесій.
Під час цих зустрічей обговорювалося питання відповідального ставлення дітей до навчання, участі батьків та роль вчителя в освітньому процесі. У розмові освітян, представників релігійних громад та батьків йшлося про освіту, як підґрунтя для майбутнього наших дітей у порівнянні з швидкоплинними матеріальними цінностями.  
Нагадуємо Вам, що уроки можуть відбуватися як  онлайн (синхронно з використанням платформи  Google-Meet  у режимі реального часу) так і асинхронно, тобто через розміщення посилань на перегляд відеороликів, відеоінструкцій, презентацій та завдань у розкладі уроків на сайті закладу у розділі «Дистанційне навчання», де учень може опрацювати урок у зручний для нього час). Бажано виконувати завдання в той же день з метою уникнення перевантаження учнів.
Просимо Вас, шановні батьки, допомогти учителям, максимально ефективно організувати освітній процес у дистанційній формі: передбачити для своєї дитини робоче місце, обладнане технічними засобами та Інтернетом. У кого двоє й більше дітей і немає можливості розташувати робочі місця дітей у різних кімнатах - скористайтесь гарнітурою.
Також просимо не нехтувати режимом дня. Раціонально планувати час  для навчання, відпочинку та  інших  видів діяльності.  
     Звертаємо також увагу і на контроль з Вашого боку за дотриманням правил поведінки неповнолітніх дітей, а саме:
     - заборони перебування дітей  на вулиці після 22.00год. (комендантська година); 
- обмеження контактів із малознайомими людьми;
- заборони відвідування  лісу.
    Пам'ятайте, що Ви несете відповідальність за життя і здоров'я  Ваших дітей !
Зичимо Вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя і благополуччя! Миру нам усім. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь