Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Оголошення про проведення установчих зборів до Молодіжної ради при Вирівській сільській раді

Дата: 11.02.2022 12:12
Кількість переглядів: 1157

Фото без опису

 

Шановна молодь Вирівської громади!

Рішенням дванадцятої сесії восьмого скликання від 24 грудня 2021 року створено Молодіжну раду  при Вирівській сільській раді, затверджено Положення про Молодіжну раду та склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів Молодіжної ради.

Метою створення Молодіжної ради є, серед іншого, участь молоді у процесі розроблення, прийняття актів сільської ради та її посадових осіб щодо вирішення питань місцевого значення у молодіжній сфері та контролю за їх виконанням, залучення молоді до вирішення питань соціально-економічного, політичного та культурного життя територіальної громади шляхом участі у розробленні та виконанні цільових програм у молодіжній сфері.

Установчі збори до Молодіжної ради при Вирівській сільській раді відбудуться о 10.00 год. 14 лютого 2022 року в приміщенні Будинку культури с.Вири.

Запрошуємо ініціативну, активну, енергійну, креативну молодь віком 14-35 років долучитися до формування складу Молодіжної ради. Якщо бажаєте стати членом/членкинею Молодіжної ради – заповнюйте заяву та біографічну довідку та надсилайте до 12 лютого 2022 року координаторам ініціативної групи:

провідному спеціалісту відділу освіти, культури, молоді та спорту Лехкобит Олені Степанівні – тел.: (068) 647 18 18, Email: osvita.vyry@ukr.net

провідному спеціалісту відділу економіки, інвестицій, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної власності, містобудування та архітектури Рудківському Олександру Петровичу – тел.: (066) 239 97 47, vyry.infrastruktura@gmail.com

 На установчих зборах кожен кандидат у члени Молодіжної ради матиме можливість презентувати себе, розповісти про свої досягнення, мрії, проблеми і запропонувати методи розв’язування найголовніших проблем молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь