Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Нагорода в рейтингу «Спортивне сузір’я»

Дата: 19.01.2022 11:52
Кількість переглядів: 229

Фото без опису

 

Вирівську територіальну громаду нагороджено Дипломом Комунального закладу «Обласний центр фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за ІІ місце у рейтингу ефективності організації та проведення фізкультурно-оздоровчої роботи та масового спорту за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення в Рівненській області «Спортивне сузір’я» у 2021 році.

Відповідальна за спортивний сектор роботи громади, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту, Олена ЛЕХКОБИТ, яка була учасником обласної наради з питань спорту, передала отримані нагороди: диплом, кубок та 10 спортивних футболок сільському голові Сергію ОПАЛЬКУ.

Обговорено перспективні можливості будівництва спортивних майданчиків, придбання спортивного інвентарю, проведення різноманітних спортивних заходів на території Вирівської сільської територіальної громади з метою пропагування здорового способу життя серед її мешканців, зокрема, серед молодого покоління.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь