A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

День села Кам’яне-Случанське

Дата: 14.01.2022 20:58
Кількість переглядів: 1719

Фото без опису

 

14 січня 2022 року в Будинку культури с.Кам’яне-Случанське з нагоди Дня села, Старого Нового року та Дня Василя Великого, покровителя землеробства, відбувся фестиваль колядок та щедрівок «Різдвяні піснеспіви Вирівської громади», куди були запрошені гурти щедрувальників з усіх сіл Вирівської громади – будинків культури сіл Кам’яне-Случанське, Чудель, Селище, Чабель, Ясногірка, Вири, Олексіївка, Федорівка, Кам’яне-Случанської та Селищенської гімназій та релігійних громад із Кам’яне-Случанського та Чудля.

У фойє Будинку культури гостей зустрічали гноми, даруючи всім радість та святковий настрій. Адже за повірям, фігурки гнома символізують багатство та достаток.

Слова вітання прозвучали від очільника Вирівської сільської ради Сергія ОПАЛЬКА, секретаря Світлани ВЕЛИЧКО, заступника з питань діяльності виконавчих органів Світлани УСИК та старости с. Кам’яне-Случанське Галини ПЕТРОВЧУК.

Керівники громади привітали всіх із новорічно-різдвяними святами, побажали присутнім міцного здоров’я, щоб у домівках завжди панував добробут, щоб частіше вдивлялися в небо і ангел із золотими крилами запалював зірку. Щоб ця зірка несла в наші домівки і серця й душі добро і милосердя, радість і щастя, віру, надію і любов. Найголовніше – не пропустити той момент і відкрити для них двері – свої серця й душі для любові, об’єднання, злагоди, милосердя і зробити нашу Вирівську громаду процвітаючою.

У виконанні гостей свята – Галини та Яни Куришко, прозвучали самобутні українські колядки й щедрівки та авторські пісні.

Гості святкового заходу отримали море позитивних незабутніх емоцій та святковий настрій від посівання, різдвяних колядок та щедрівок і людського тепла!

Відео

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь