A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Оголошення про проведення установчих зборів до Молодіжної ради при Вирівській сільській раді

Дата: 31.12.2021 11:41
Кількість переглядів: 520

 

 

 

Рішенням дванадцятої сесії восьмого скликання від 24 грудня 2021 року створено Молодіжну раду  при Вирівській сільській раді, затверджено Положення про Молодіжну раду та склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів Молодіжної ради. 
Метою створення Молодіжної ради є, серед іншого, участь молоді у процесі розроблення, прийняття актів сільської ради та її посадових осіб щодо вирішення питань місцевого значення у молодіжній сфері та контролю за їх виконанням, залучення молоді до вирішення питань соціально-економічного, політичного та культурного життя територіальної громади шляхом участі у розробленні та виконанні цільових програм у молодіжній сфері.
Установчі збори до Молодіжної ради при Вирівській сільській раді відбудуться об 11.00 год. 14 лютого 2022 року в приміщенні Будинку культури с.Вири.
Запрошуємо ініціативну, активну, енергійну, креативну молодь віком 14-35 років долучитися до формування складу Молодіжної ради. Якщо бажаєте стати членом/членкинею Молодіжної ради – заповнюйте заяву та біографічну довідку та надсилайте до 10 лютого 2022 року координаторам ініціативної групи: 
провідному спеціалісту відділу освіти, культури, молоді та спорту Лехкобит Олені Степанівні – тел.: (068) 647 18 18, Email: osvita.vyry@ukr.net
провідному спеціалісту відділу економіки, інвестицій, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної власності, містобудування та архітектури Рудківському Олександру Петровичу – тел.: (066) 239 97 47, vyry.infrastruktura@gmail.com
 На установчих зборах кожен кандидат у члени Молодіжної ради матиме можливість презентувати себе, розповісти про свої досягнення, мрії, проблеми і запропонувати методи розв’язування найголовніших проблем молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь