A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів іноземних мов

Дата: 24.12.2021 16:09
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

 

 

23 грудня 2021 року Чудельська ЗОШ І-ІІІ ступенів гостинно приймала членів міжшкільного методичного об’єднання вчителів англійської та німецької мов ЗЗСО громади, яке проходило в різдвяному дусі, позаяк відбувалося незадовго до англійського та німецького Різдва.

Головні спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Вирівської сільської ради Наталія Грюневальд та Ірина Рудик розпочали спільне засідання із методичних ігор «Я так думаю» та «Мотиваційні «крекери», де педагоги дискутували на контраверсійні теми щодо важливості лексики, граматики та шляхів підвищення мотивації здобувачів освіти.

Опісля вчителі розділилися на дві групи: вчителі англійської мови брали активну участь у засіданні мовного клубу «Its English time!», де могли поспілкуватися на рівних одне з одним. Ірина Рудик провела це засідання у вигляді тренінгу, під час якого вчителі збагатилися формами та методами розвитку в учнів саме навичок говоріння на основі фільму «ELF». Педагоги відчули на собі, як діють ці форми роботи, адже вони виступали в ролі учнів. Особливу увагу акцентували на введенні лексичних одиниць, роботі з відеоресурсами, роботі над синонімічними фразами, рандомному визначенню партнера для спілкування тощо.

Вчителі німецької мови відпрацювали мовленнєві зразки для ведення дискусії, ознайомилися із інтернет-ресурсами, де можна підвищити свій рівень володіння німецькою мовою, а також повправлялися у виконанні інтерактивних вправ щодо визначення свого рівня володіння іноземною мовою під час засідання мовного клубу «Sprachpraxis» під керівництвом Наталії Грюневальд.

Після засідань мовних клубів педагоги знову зібралися разом, щоб порефлексувати, поколядувати німецькою та англійською мовою, скуштувати німецькі традиційні Plätzchen (особливе різдвяне печиво) та обмінятися маленькими новорічними подарунками, бажаючи одне одному всього найкращого англійською та німецькою мовою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь