Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Передноворічне свято для обдарованих дітей громади

Дата: 20.12.2021 20:39
Кількість переглядів: 848

Фото без опису

20 грудня 2021 року в спортивному залі Вирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся передноворічний святковий захід для обдарованих дітей, що проживають на території громади і мають здобутки й відзнаки в конкурсах та олімпіадах обласного та всеукраїнського рівня.

Секретар Вирівської сільської ради Світлана ВЕЛИЧКО та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлани УСИК привітали дітлахів із прийдешніми святами, побажали їм від імені сільського голови Сергія ОПАЛЬКА не зупинятися на досягнутому, подальших перемог і нових звершень, світлого щастя і доброї дороги до успіху, здійснення заповітних бажань і щирих сподівань, подякували за значні успіхи в навчанні та творчості.

Святкова програма була насичена різноманітними конкурсами, руханками, танцями, піснями й вікторинами, діти охоче брали участь у всіх запропонованих іграх.

47 дітей, які стали переможцями ігрових конкурсів отримали солодощі, кожний охочий мав змогу пофотографуватися та зробити селфі на згадку з казковими героями.

Святий Миколай у супроводі янголів та Снігуроньок, аніматорів Мишки, Білого Ведмедика та Песика нагородили присутніх школярів подарунками – солодощами від ТОВ «ККНК «Технобуд».

Дякуємо ТОВ "ККНК "Технобуд", ТОВ "Вирівський кар'єр" і ТОВ "Вирівський гранітний кар"єр" за виділення солодких новорічних подарунків для пільговоі категорії найменших мешканців громади, творчо обдарованої юні та дітям воїнів АТО!

Щасливі діти – щасливе майбутнє!

Відео

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь