A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Дайджест новин

Дата: 18.12.2021 14:43
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

 

Встановлення системи пожежної сигналізації в Ясногірській ЗОШ І-ІІІ ст.

Фото без опису

Після розроблення проектно-кошторисної документації та проведення процедур із тендерних закупівель, 15 грудня 2021 року підрядником розпочато роботи зі встановлення автоматичної пожежної сигналізації в Ясногірській ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

Фото без опису
Роботи здійснюються за кошти бюджету Вирівської сільської ради.

Фото без опису
Проект впроваджувався на виконання приписів Державної служби України з надзвичайних ситуацій та з метою пожежної безпеки закладу освіти Вирівської громади. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Комунальники працюють

17 грудня 2021 року комунальниками громади здійснено підсипку ям по дорогах в селі Ясногірка, Федорівка та Олексіївка. Щебеневу суміш для цього було виділено ТОВ «Селищенський гранітний кар’єр» і ТОВ «Вирівський гранітний кар’єр». Роботи буде продовжено в інших населених пунктах громади.

 

Зроблять туалети і закуплять автобуси: Рівненщина отримала освітню субвенцію

Фото без опису

Як повідомив голова облдержадміністрації Віталій Коваль, понад 69 мільйонів гривень освітньої субвенції надійшло на Рівненщину. 32 млн. спрямують на закупівлю шкільних автобусів, а решту – на облаштування санітарно-гігієнічних умов у навчальних закладах. Кошти розподілять між тергромадами, які найбільше потребують покращень.
Нагадаємо, цього року для шкіл Рівненщини закупили 15 шкільних автобусів. Загалом за останні кілька років для школярів та дошкільнят області придбали понад 250 автобусів. Щоб повністю забезпечити усі навчальні заклади транспортними засобами потрібно придбати ще 70.

Джерело: Радіо Трек


Сироті – житло

Фото без опису

За підтримки Вирівського сільського голови Сергія ОПАЛЬКА та координації Служби у справах дітей громадянка М.Б., сирота із Вирівської громади, отримає двохкімнатну квартиру від держави. Дівчина має статус дитини, позбавленої батьківського піклування.
Житло, яке буде незабаром придбане, знаходиться в одному з населених пунктів Рівненського району, має загальну площу 40,7 м2, з них житлової 26,4 м2. Квартира обладнана електроосвітленням, водопроводом (холодна й гаряча вода), каналізацією, індивідуальним газовим опаленням.
Слід додати, що своїм правом на покращення житлових умов на виділені кошти з держсубвенції найближчим часом можуть скористатися ще двоє дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування із Вирівської громади.
Житло буде придбане у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України №877 від 15.11.2017 року «Про порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь