A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Розминка від чемпіона у Вирівській громаді

Дата: 16.12.2021 20:29
Кількість переглядів: 852

Фото без опису

 

16 грудня 2021 року в спортивному залі Ясногірської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся потужний спортивно-навчальний захід «Розминка від чемпіона 10 сезон», організований комунальним закладом «Рівненський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх Рівненщини» (www.sportforall.rv.ua), за участі Оксани РАБОШ, майстрині спорту України, восьмикратної чемпіонки Європи, п’ятиразової чемпіонки світу з гирьового спорту, лейтенанта поліції у місті Сарни Управління патрульної поліції в Рівненській області.

Фото без опису
Метою таких заходів як сімейні перегони, фестивалі естафет, онлайн-конкурси та «Розминка від чемпіона» є відвідання вдомими спортсменами освітніх навчальних закладів та пропагування здорового способу життя.
Після вступного слова начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмили МАКРИЦІ, представники КЗ «Спорт для всіх Рівненщини» ознайомили присутніх учнів із програмою заходу та вручили Вирівському сільському голові Сергію ОПАЛЬКУ Кубок та Диплом Переможця щорічного «Велодня-2021», що проходив цьогоріч на Рівненщині у червні в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «ВелоУкраїна».

Фото без опису
Також голові громади було вручено Кубок та Диплом Перможця Всеукраїнського дня ходьби, що відбувся у перші вихідні жовтня. 

Фото без опису
Очільник Вирівської громади, у минулому випускник Ясногірської ЗОШ І-ІІІ ст., наголосив на неординарній події, закликав учнів активно переймати досвід у олімпійки, вести здоровий спосіб життя і побажав дітям гарного настрою та стати в майбутньому на олімпійський п’єдестал.

Фото без опису
Представники відзначили учасників конкурсу на кращий малюнок на спортивну тематику: Максимову Марину, Павлушко Дарину, Опалько Евеліну. 

Фото без опису
Літературою на спортивну та олімпійську тематику був нагороджений вчитель фізкультури Ясногірської ЗОШ І-ІІІ ст. Олександр ОПАЛЬКО.

Фото без опису
Майстер-клас чемпіонки світу Оксани Рабош складався з теоретичної та практичної частин. Спочатку спортсменка розповіла дітям про себе, здобутки в гирьовому спорті. Під час розминки із чемпіоном діти виконували рухові вправи, групові ігри, усі охочі могли підійти й підняти гирі.

Фото без опису
Наприкінці організатори провели з учнями олімпійську вікторину з термінів видів спорту та олімпійської тематики та нагородили призами молодих ерудитів.

Фото без опису
Проведений майстер-клас із гирьового спорту неабияк подивував вихованців освітнього закладу і надихнув усіх до здорового способу життя.

Фото без опису

Відео за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь