Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Андріївські вечорниці в клубі с.Федорівка

Дата: 13.12.2021 16:14
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

 

 

12 грудня 2021 року, напередодні Дня Святого Андрія Первозванного, у клубі с.Федорівка відбувся етно-захід «Андріївські вечорниці» за участі директорів будинків культури і сільських клубів громади, завідувачів публічних бібліотек громади та їх вихованців. Свято відкрили заступник Вирівського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана УСИК та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту громади Людмила МАКРИЦЯ. 
Метою заходу було відтворити обряд проведення українських вечорниць і показати красу народних традицій; виховувати бажання відроджувати й примножувати народні звичаї; розвивати усне мовлення, формувати відчуття краси рідної мови, українського фольклору та збереження культурної спадщини; виховувати почуття любові до рідного краю.
Етно-захід, презентований учасниками художньої самодіяльності, пройшов показово, зі збереженням усіх звичаїв, традицій та обрядів населеного пункту с.Федорівка. Національні старовинні костюми учасників, як і атрибутика свята, були яскраві, насичені, в стилі української культури. Учасники заходу високо оцінили підготовку та проведення Андріївських вечорниць. Бережімо та примножуймо наше українське!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь