A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Дата: 09.12.2021 09:49
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

 

 

Фото без опису

Подяка від Головного управління Національної поліції в Рівненській області

 

07 грудня 2021 року Вирівський сільський голова Сергій ОПАЛЬКО отримав від Головного управління Національної поліції в Рівненській області Подяку за плідну співпрацю та надання дієвої допомоги поліцейським Рівненщини у створенні безпечного та комфортного для життя громадян середовища, забезпеченні публічного порядку і безпеки, захисту прав і свобод громадян від протиправних посягань та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.

Фото без описуФото без опису

 

 

Участь у Загальних зборах Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України, м.Рівне

Фото без опису

 

08 грудня 2021 року сільський голова Сергій ОПАЛЬКО та заступник із діяльності виконавчих органів Світлана УСИК взяли участь у роботі Загальних зборів Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України на тему “Децентралізація сьогодні: виклики та можливості для громад”, які проводили виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан, голова Рівненського РВ АМУ Рівненський міський голова Олександр Третяк, народні депутати Олександр Аліксійчук та Олександр Ковальчук для голів територіальних громад-членів Рівненського регіонального відділення.

Фото без опису

Учасниками зустрічі обговорено проблемні питання громад Рівненщини, важливі завдання на наступний 2022 рік, прийняті зміни до Держбюджету-2021, особливості формування бюджетів 2022 року, підвищення енергоефективності бюджетних установ у наступному році, передбачені на наступний рік субвенції, екологічні питання та проблеми у цій сфері, а також було вручено Подяки від голови АМУ України головам громад.

Фото без опису

На завершення Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан запевнив, що усі підняті головами громад проблемні питання будуть взяті до уваги і над їх вирішенням працюватимуть експерти Аналітичного центру Асоціації.

Фото без опису

Джерело: (gromadyrivne.blogspot.com)

 

 

Придбано ноутбуки для шкіл громади

Фото без опису

07 грудня 2021 року працівниками відділу освіти, культури, молоді та спорту отримано 46 ноутбуків Lenovo V14G2ITL14FM / i3-1115G4 / 8 / 128 / Intel HD / W10PE / Black (82KAS03800).

Фото без опису

Вартість 1 ноутбука – 15375,00 грн. Це стало можливим завдяки виконанню умов постанови КМУ № 403 від 21.04.2021 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою распіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу в закладах загальної середньої освіти», та співфінансування із бюджету Вирівської сільської ради в сумі 92,2 тис. грн.

Фото без опису

08 грудня ноутбуки було розподілено в залежності від кількості дітей у навчальних закладах та передано до навчальних закладів громади таким чином: Чабельська гімназія – 8 шт., Вирівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 8 шт., Ясногірська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 13 шт., Федорівська гімназія – 7 шт., Селищенська гімназія – 4 шт., Кам’яне-Случанська гімназія – 3 шт., Чудельська гімназія – 3 шт.

Фото без опису

Нові ноутбуки передбачені для використання в навчальному процесі педагогічними працівниками шкіл.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь