Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 19:16
Кількість переглядів: 837

Фото без опису

 

03 грудня 2021 року в закладах культури та школах Вирівської сільської ради з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2019, відбулися заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю. У Будинок культури с.Вири були запрошені діти з інвалідністю, що проживають в населених пунктах громади. Сільський голова Сергій ОПАЛЬКО привітав присутніх та вручив солодкі подарунки. Діти залюбки взяли участь у запропонованих конкурсах і змогли отримати крихітку дитячого щастя. Паралельно пройшли святкові заходи у Селищенському, Кам’яне-Случанському та Чудельському старостинських округах Вирівської громади та в с.Федорівка.

Сьогодні люди з інвалідністю показують справжню мужність і силу волі, проявлять непереборне бажання до життя, не замикаються в собі, а ведуть активний спосіб життя. Наші параолімпійці стають чемпіонами України, Європи, світу.

Усунення бар’єрів на шляху до самореалізації осіб з інвалідністю, гарантування доступу до гідної освіти і робочих місць, безпечні та комфортні умови пересування та відвідування закладів та установ громади, занять спортом – на сьогодні є одним із пріоритетних напрямів соціальної політики в Україні та у Вирівській громаді.

 

Слайдшоу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь