Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Звернення голови з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

 

 

Шановні жителі Вирівської громади!

 

Щороку 3 грудня разом зі світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. З 1992 року Генеральна Асамблея ООН оголосила цей день днем вшанування людей з особливими потребами. Україна долучилась до відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю з 1996 року.

Міжнародний день людей з інвалідністю у всьому світі об’єднує людей з особливими потребами та людей, небайдужих до їх долі.

Наперекір долі, більшість людей з інвалідністю живе повноцінним життям –  працює, займається спортом, бере участь в культурних і громадських заходах. Вони не вимагають до себе жалю. Для них не потрібне щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе потрібними.

Практика показує, що інваліди можуть бути й стають повноцінними й високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

Користуючись нагодою хочу подякувати всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже щоденна підтримка й допомога це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. 

Від усього серця бажаю кожному з Вас міцного здоров'я, віри й оптимізму, сили і мужності, підтримки й розуміння, миру і злагоди, достатку й любові в кожній оселі!

 

З повагою,

сільський голова                                Сергій ОПАЛЬКО

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь