Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Дайджест новин

Дата: 22.11.2021 18:09
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

 

Засідання апарату сільської ради

22 листопада 2021 року заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана УСИК провела засідання апарату Вирівської сільської ради, на якому було обговорено питання стану вакцинації працівників закладів освіти, проведення 23 листопада роз’яснювальної роботи щодо необхідності щеплення проти COVID-2019 у Ясногірській ЗОШ І-ІІІ ст. та Чабельській гімназії представниками UNICEF (Міжнародної організації із захисту прав та інтересів дітей). Повідомлено про те, що до 10 грудня 2021 року до Вирівської сільської ради надійдуть 46 комп’ютерів, придбаних для закладів освіти. Проінформовано про те, що спільно з ДП «Сарненський лісгосп», працівниками сільської ради, учнівським колективом Чудельської ЗОШ 23 листопада відбудеться посадка дерев в парковій зоні «Активні парки» с .Чудель в рамках проекту «Зелена планета».

Фото без опису

Заслухано інформацію про хід розгляду питань з містобудівної документації по с.Зарів’я, про організацію інформаційної та профілактичної роботи по охороні праці. Поставлено завдання про розробку проектів цільових програм, програми соціально-економічного та культурного розвитку та формування бюджетних пропозицій на 2022 рік по Вирівській громаді.

Фото без опису
Очищення узбіччя
22 листопада 2021 року біля кільцевої розв’язки в с.Ясногірка  працівниками комунального підприємства «Вири-Сервіс» виконано роботи з очищення узбіччя вулиці 40-річчя Перемоги від пилу й відсіву для безперешкодного стоку дощової води з дорожнього полотна.

Фото без опису
Шановні мешканці громади! Після вихідних днів знову всі узбіччя доріг всипані паперовими стаканчиками, пляшками, обгортками і т.д. Бережіть довкілля й поважайте працю комунальників! Не смітіть там, де живете!


У Вирівській громаді троє сиріт отримали кошти на придбання житла

Фото без опису

Покращити житлові умови для трьох дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування Вирівської громади стало можливим завдяки державній субвенції. Виплати вже надійшли на рахунки з коштів державної субвенції у виді грошової компенсації для отримання належних житлових приміщень для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
Обсяг грошової компенсації склав 1 282 377 грн., кожному з претендентів по 427 459 грн.
Найближчим часом претенденти мають підшукати та придбати собі житло на виділену субвенцію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь